Δεβετζή: Εκτός Just The Two Of Us – Θετική στον κορονοϊό


Μάριος Σταμπουλής

Δεβετζή: Εκτός Just The Two Of Us – Θετική στον κορονοϊό


Θετική στον κορονοϊό βρέθηκε η Πηγή Δεβετζή, η οποία έθεσε τον εαυτό της εκτός Just The Two Of Us, κάνοντας τις πρώτες της δηλώσεις.

Νωρίτερα έγινε γνωστό πως η Πηγή Δεβετζή, μετά από τεστ στο οποίο υποβλήθηκε, βρέθηκε θετική στον κορονοϊό και είναι ασυμπτωματική.

Στο OPEN υπήρξε αναστάτωση, καθώς όλοι οι συντελεστές του Just The Two Of Us υποβάλλονται σε έλεγχο από ιδιωτικό εργαστήριο και μπαίνουν σε κατ’ οίκον περιορισμό υπό την καθοδήγηση των ειδικών μέχρι να γίνει επαναληπτικό τεστ μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.Μέχρι στιγμής, όλα τα τεστ έχουν βγει αρνητικά.

Εφόσον το επαναληπτικό τεστ της επόμενης εβδομάδας βγει αρνητικό για όλους, οι συντελεστές θα επιστρέψουν στις πρόβες.

Η Ολυμπιονίκης, έστειλε το δικό της ξεχωριστό μήνυμα μέσω των Social Media.

«Με υψηλό αίσθημα ευθύνης κάνω αυτό το βίντεο για να σας πω ότι έκανα το τεστ κορωνοϊού και έχω βγει θετική σ’ αυτό. Το κάνω αυτό για να προφυλάξω όλους τους φίλους μου, όλους τους γνωστούς μου και τους συνεργάτες μου. Τελικά, κολλάς, υπάρχει αυτός ο ιός. Είμαι καλά, μην ανησυχείτε!Το τεστ αποφάσισα να πάω να το κάνω γιατί είχα περίπου τέσσερις μέρες συνεχόμενο πονοκέφαλο και φαντάστηκα ότι κάτι τρέχει. Εύχομαι να μην έχω κολλήσει κανέναν», αναφέρει μεταξύ άλλων.


Sportime Extras