Τον «τρελό» έρωτά του για την Ιωάννα Τούνη παραδέχθηκε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για πρώτη φορά δημοσίως, μιλώντας σε εφημερίδα.

Τον «τρελό» έρωτά του για την Ιωάννα Τούνη παραδέχθηκε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για πρώτη φορά δημοσίως.

Δημήτρης Αλεξάνδρου και Ιωάννα Τούνη είναι μαζί και όχι απλά δεν το κρύβουν, το λένε και το χαίρονται δημοσίως. Πρώτη ήταν η γνωστή influencer που είχε παραδεχτεί τη σχέση τους η οποία αρχικά φημολογούταν.

Πλέον το είπε δημόσια και το μοντέλο και παρουσιαστής, σε δηλώσεις που έκανε στην εφημερίδα Real έκανε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου σχετικά με την σχέση του με την Ιωάννα Τούνη. Μεταξύ άλλων τόνισε πως οι δύο τους περνούν πολύ καλά, αν και δεν θέλει να λέει μεγάλα λόγια για αυτό που συμβαίνει μεταξύ τους.

Τι είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για την Ιωάννα Τούνη

«Είμαι ερωτευμένος, είμαστε ερωτευμένοι, είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή. Δεν θέλω να πλατειάζω γιατί στο παρελθόν δεν μου βγήκε σε καλό… Για να συνεχίσω να είμαι καλά, πρέπει να σταματήσω να μιλάω», παραδέχθηκε χαρακτηριστικά.

Επίσης χαρακτηριστική απόδειξη για τον έρωτα Αλεξάνδρου – Τούνη είναι η τελευταία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, κάτω από την οποία δε δίστασε να πει στην αγαπημένη του πως του έχει πάρει το μυαλό.

«Βάλε κόμματα θα πάθω νευρικό κλονισμό», έγραψε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη κάτω από την ανάρτηση του αγαπημένου της, ενώ ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με τη σειρά του, της απάντησε: «Που μυαλό για κόμματα, μου το χεις πάρει εσύ».

Δείτε παρακάτω τη σχετική ανάρτηση, αλλά και άλλες της