×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Θέλει τηλεοπτικό κανάλι!


    Sportime Team

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Θέλει τηλεοπτικό κανάλι!


Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ψάχνει τον τρόπο για να αποκτήσει το δικό του τηλεοπτικό κανάλι!

Πρόθεσή του, σύμφωνα με την ιστοσελίδα typologies.gr είναι να κάνει αίτηση για μία θεματική άδεια τηλεοπτικού προγράμματος εθνικής εμβέλειας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο ιδιοκτήτης του ομίλου DPG και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναμένει τις αποφάσεις του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης αναφορικά με την έκδοση της επόμενης κατηγορίας τηλεοπτικών αδειών.

Θυμίζουμε πως έχει καταργηθεί η δυνατότητα έκδοσης θεματικών ειδησεογραφικών αδειών με πανελλαδική κάλυψη και το ΕΣΡ θα ασχοληθεί με τους περιφερειακούς σταθμούς.

Ζήσε το πιο καυτό καλοκαίρι της ζωής σου. Απόκτησε σήμερα το MINI που πάντα ήθελες με όφελος έως €5.000 και προνομιακό επιτόκιο 2,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI στη Σπανός ΑΕ. Μην αργείς. Οι MINI HOT DAYS διαρκούν για λίγες ημέρες και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων**. Εσύ θα προλάβεις;

Για αυτό τον λόγο η προκήρυξη των 3+1 θεματικών πανελλαδικών αδειών θα τεθεί προς εξέταση αργότερα και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα typologies.gr, έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τη λήψη μίας από αυτές, προκειμένου να δημιουργήσει το δικό του τηλεοπτικό κανάλι.

Μάλιστα, η προεργασία έχει γίνει ήδη, αφού η δημοσιογράφος Αμαλία Κάτζου έχει αναλάβει την παρουσίαση των δελτίων ειδήσεων των σάιτ για λογαριασμό του ομίλου DPG, μετά την αποχώρησή της από το Open Beyond του Ιβάν Σαββίδη.

Μία ηχηρή μεταγραφή από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και κάτι σαν… προάγγελος της πρόθεσης του να ασχοληθεί ενεργά με τα τηλεοπτικά κανάλια.

Δείτε όλα τα νέα για τα Media εδώ

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.


Τελευταία Νέα