Έδωσαν κόλλυβα στη Ματίνα Παγώνη και έγινε έξαλλη: «Είμαι προληπτική» - Σπαρταριστό video

Η Ματίνα Παγώνη δέχθηκε κόλλυβα στον αέρα της εκπομπής Κοινωνία Ώρα Mega και η αντίδραση της έγινε viral!

Ματίνα Παγώνη: Την επική αντίδραση της Ματίνας Παγώνη προκάλεσε η κίνηση της Ανθής Βούλγαρη να προσφέρει στην πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ κόλλυβα κατά τη διάρκεια της εκπομπής, Κοινωνία Ώρα Mega.

Η Ματίνα Παγώνη, δεν πήρε και με πολύ καλό μάτι το ιδιαίτερο καλωσόρισμα που της επιφύλαξαν οι συντελεστές της εκπομπής και η αντίδραση της έγινε viral.

Πιο συγκεκριμένα, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ έγινε έξαλλη, λέγοντας στην Ανθή Βούλγαρη πως είναι προληπτική και να μην την πλησιάσει!

«Καλά, πλάκα κάνετε πρωί πρωί; Κα Βούλγαρη μην έρθετε προς τα εδώ, εγώ είμαι προληπτική, δεν μπορώ πρωί πρωί κόλλυβα», είπε χαρακτηριστικά με την Ανθή Βούλγαρη να μην το βάζει κάτω και να επιμένει να δοκιμάσει.

Τότε όμως ήρθε η έκρηξη από την Ματίνα Παγώνη λέγοντας πως δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά και πως θα σηκωθεί να φύγει αν δεν σταματήσουν αυτή την πλάκα.

«Κύριε Χασαπόπουλε θα σοβαρευτούμε εδώ πέρα; Συγγνώμη, ήρθα πρωί πρωί για να μου δώσετε κόλλυβα; Θα σοβαρευτείτε ή θα σηκωθώ να φύγω; Παρενέργειες τις COVID είναι αυτές; Είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Μη με εκνευρίζετε τώρα! Είμαι προληπτική, δεν μπορώ αυτά τα πράγματα! Σε κηδεία πήγα;», είπε γεμάτη εκνευρισμό η Ματίνα Παγώνη, χαρίζοντας ένα απίστευτο στιγμιότυπο.

Βέβαια, μετά από την έκρηξη της για τα κόλλυβα, η Ματίνα Παγώνη σχολίασε και την πορεία της πανδημίας στη χώρα, λέγοντας πως η νέα μετάλλαξη είναι πιο επιθετική από την Όμικρον όμως δεν χρειάζεται πανικός.

Η νέα μετάλλαξη, η οποία εντοπίζεται σε Νορβηγία, Δανία, Σουηδία, Βέλγιο και Γαλλία, θεωρείται συγγενική με την Όμικρον και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία μεταδίδεται πιο εύκολα και τα συμπτώματα είναι πιο βαριά.

Δείτε την έκρηξη από την Ματίνα Παγώνη αλλά και τα όσα είπε για τη νέα μετάλλαξη του Covid-19 στο κανάλι του Mega:

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο