Ελένη Μενεγάκη: Αυτοί κάθονται τελικά δίπλα της στο πάνελ!

Έριξε αυλαία η καινούργια εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μαζί αποκαλύφτηκαν και όλοι οι καινούργιοι συνεργάτες της.

Η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε σήμερα Δευτέρα (13/9) στους τηλεοπτικούς μας δέκτες από το κανάλι του Mega και μας παρουσίασε του συνεργάτες της.

Αφού μας καλωσόρισε εμφανώς συγκινημένη στο καινούργιο της τηλεοπτικό εγχείρημα, η Μενεγάκη (η οποία ειδοποιήθηκε από τους συνεργάτες της ότι μιλάει ήδη 6 λέπτα) σηκώθηκε γρήγορα να υποδεχτεί τους συνεργάτες που θα κάθονται μαζί της στην εκπομπή για την υπόλοιπη σεζόν.

Με μερικά συνηθισμένα πρόσωπα με τα οποία έχει ξανασυνεργαστεί θα πορευτεί για το υπόλοιπο της σεζόν η Ελένη Μενεγάκη. Συγκεκριμένα, Ελιάνα Χρυσικοπούλου και ο επί χρόνια φίλος της και συνεργάτης Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος θα βρίσκονται και πάλι δίπλα της. Για τον τελευταίο μάλιστα σημείωσε ότι του έλεγε πριν «Θοδωρή, εγώ δε γίνεται να ξεκινήσω χωρίς εσένα! Δεν μπορώ να μπω σε ένα πλατό και να μην υπάρχεις εκεί!»

Μαζί της ωστόσο θα βρίσκονται και νέα πρόσωπα. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τον οποίο όπως δήλωσε η παρουσιάστρια τον «κυνήγησε πολύ» ώστε να βρίσκεται μαζί της, επέστρεψε στη συχνότητα του καναλιού το οποίο τον ανέδειξε. Ακόμη, ο Σάββας Πούμπουρας ο Γιάννης Μούτσος, παρουσιαστής ειδήσεων και γνώστης του διπλωματικού ρεπορτάζ, θα συμπληρώσουν την ομάδα της εκπομπής.

 

 

Διαβάστε Επίσης:

Ελένη Μενεγάκη: Οι τελευταίες πρόβες πριν από την πρεμιέρα και το υπερπαραγωγή πλατό!

Δέσποινα Βανδή: Πιο όμορφη από ποτέ στην πρώτη της συνέντευξη μετά το Ντέμη

Με 8 ελληνικές συμμετοχές στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 49er και Nacra17!