Πατέρας και γιος ανέβηκαν στη σκηνή του Ελλάδα έχεις ταλέντο και κατάφεραν να συγκινήσουν άπαντες τραγουδώντας Νατ Κινγκ Κόουλ.

Πατέρας και γιος ανέβηκαν στη σκηνή του Ελλάδα έχεις ταλέντο και κατάφεραν να συγκινήσουν άπαντες τραγουδώντας.

Ελλάδα έχεις ταλέντο: Ένας πατέρας και ένας γιος από την ελληνική ομογένεια, κατάφεραν να αγγίξουν τις καρδιές κριτών, κοινού και τηλεθεατών στην εκπομπή του Σαββάτου (15/1) στον ΑΝΤ 1.

Συγκεκριμένα ο Μάικλ και μικρούλης Μάθιου Αντωνίου ανέβηκαν στην σκηνή του Ελλάδα έχεις ταλέντο και επέλεξαν ένα πολύ δύσκολο τραγούδι το οποίο απέδωσαν ως ντουέτο.

Ο λόγος για το L-O-V-E του σπουδαίου Αμερικανού ερμηνευτή Νατ Κινγκ Κόουλ, το οποιο συμπεριλήφθηκε στο ομώνυμο άλμπουμ του που κυκλοφόρησε το 1965.

Οπως θα δείτε κι εσείς παρακάτω πατέρας και γιος έκαναν το τραγούδι «δικό τους» ερμηνεύοντας το με ιδιαίτερο τρόπο και ανάγκασαν άπαντες να τους χειροκροτήσουν και να συγκινηθούν.

Ο πατέρας εξήγησε πως ήταν επαγγελματίας τραγουδιστής πλήρους απασχόλησης ως το 2015 και μετά την πανδημία δουλεύει περιστασιακά πλέον. Στόχος του όπως είπε να ζει πλέον για τον Μάθιου.

Φυσικά και οι τέσσερις κριτές είπαν «ΝΑΙ» περνώντας το δίδυμο τους στην επόμενη φάση. Τα λόγια όλων των κριτών ήταν πολύ ζεστά για την ελληνική οικογένεια από την ομογένεια και εκείνος που είπε τις πιο ωραίες κουβέντες ήταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Μάλιστα στο τέλος εμφανίστηκε και η μητέρα που δεν γνώριζε οτι θα τραγουδούσε και ο γιος, συνεπώς γι αυτήν ήταν μια μεγάλη έκπληξη!

Ελλάδα έχεις ταλέντο: Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο