Έλλη Στάη: Τέλος οι φήμες - Θα είναι στο J2US - Ποιος θα είναι ο ρόλος της

Οι αποκαλύψεις για το ποιον ρόλο θα έχει η Έλλη Στάη στον νέο κύκλο του Just the two of us έγιναν!

Τις τελευταίες ημέρες οι φήμες ότι η δημοσιογράφος Έλλη Στάη θα είναι η τέταρτη κριτής στην εκπομπή του Alpha, J2US (Just the two of us) έχουν πάρει φωτιά.

Ο Νίκος Κοκλώνης έψαξε να κάνει την έκπληξη για την κριτική επιτροπή του φαντασμαγορικού σόου στην οποία ήδη γνωρίζουμε πως θα παραμείνουν η Δέσποινα Βανδή, η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Σταμάτης Φασουλής.

Μάλιστα, στο νέο εντυπωσιακό trailer για τη νέα σεζόν, ο Νίκος Κοκλώνης, πέρα από το τραγούδι το οποίο λέει, κάνει τα δικά του πειράγματα σχετικά με το όνομα τους 4ου κριτή το οποίο εν τέλει και δεν αποκαλύπτει.

Η Κατερίνα Καινούργιου λοιπόν στη σημερινή της εκπομπή έκανε την αποκάλυψη για το ρόλο που θα έχει η τελικά η Έλλη Στάη στο J2US.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η γνωστή δημοσιογράφος θα βρίσκεται τελικά στο σόου σε ρόλο έκπληξη! Συγκεκριμένα δε θα είναι κριτής αλλά θα εμφανιστεί ως guest σε κάποιες εκπομπές σε έναν ρόλο που δε διευκρινίστηκε ακριβώς αλλά ανυπομονούμε πολύ να τη δούμε!

Όσο για το ποιος θα είναι τελικά ο κριτής, οι φήμες συνεχίζουν να είναι πολλές και στο Sportime σας έχουμε ήδη ανακοινώσει τα επικρατέστερα ονόματα.

Η Κατερίνα Καινούργιου πάντως ανέφερε ότι ο 4ος κριτής δε βρίσκεται στο trailer καθώς τη μέρα που γυρίστηκε αυτό ήταν στο εξωτερικό.

Ειδήσεις τώρα

Τα νούμερα στην ΕΡΤ: Πρεμιέρα με Μαζωνάκη, Γαρμπή, Μπέζο, Αντύπα, Μποφίλιου

Στοργή: Πρόλαβε την μάνα της πριν αυτοκτονήσει – Άγρια κακοποίηση της Ειρήνης απο τον Γιάννη

Masterchef: Μπαμπάς ο Θείος Λεωνίδας – Τότε βγαίνουν από το μαιευτήριο