Αιμίλιος Χειλάκης για όταν σέρβιρε τον Ανδρέα Παπανδρέου: «Άφηνε πουρμπουάρ όσο ένα μηνιάτικο»

O Αιμίλιος Χειλάκης μίλησε για τις φορές που σέρβιρε τον Ανδρέα Παπανδρέου, όταν εργαζόταν ως σερβιτόρος στο King George. «Ο Ανδρέας άφηνε το μηνιάτικό μου σε πουρμπουάρ».

O Αιμίλιος Χειλάκης μίλησε για τις φορές που σέρβιρε τον Ανδρέα Παπανδρέου, όταν εργαζόταν ως σερβιτόρος στο King George. «Ο Ανδρέας άφηνε το μηνιάτικό μου σε πουρμπουάρ».

Ο ηθοποιός Αιμίλιος Χειλάκης θυμήθηκε τις παλιές εποχές, όταν δούλευε ως σερβιτόρος και προχώρησε σε μία «αποκάλυψη». «Ο Ανδρέας Παπανδρέου άφηνε το μηνιάτικό μου σε πουρμπουάρ, ήταν πολύ large»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» αναφέρθηκε στο παρελθόν του. Όταν κάποτε εργαζόταν ως βοηθός σερβιτόρου στο γνωστό ξενοδοχείο King George.

Την περίοδο εκείνη μάλιστα, είχε την «τιμή» να σερβίσει μερικές σημαντικές προσωπικότητες. Ο λόγος για το υπουργικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, μεταξύ του οποίου φυσικά βρισκόταν και ο Ανδρέας Παπανδρέου.

Μάλιστα, μοιράστηκε με το κοινό ότι ενώ δε θυμάται τι προτιμούσε στο τραπέζι του ο Ανδρέας Παπανδρέου, του έχει μείνει αξέχαστο το γεγονός ότι παρόλο που το γεύμα δεν χρεωνόταν, καθώς ήταν από την Βουλή, το πουρμπουάρ που του άφηνε ήταν σχεδόν όσο και το… μηνιάτικό του!

«Τον καιρό, που σύχναζα εγώ στα Εξάρχεια, ήμουν και βοηθός σερβιτόρου στο King George. Σέρβιρα ως βοηθός όλο το υπουργικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, γιατί ο Ανδρέας Παπανδρέου τότε πήγαινε και έτρωγε με τη Μελίνα Μερκούρη, με τον Μένιο Κουτσόγιωργα. Αυτός μάλιστα με τρόμαζε πάντα!

Κι εγώ τους σέρβιρα όλους αυτούς. Δε θυμάμαι ακριβώς τι έπαιρνε συνήθως, αλλά θυμάμαι ότι πάντα, ενώ το τραπέζι δεν πληρωνόταν ποτέ, γιατί ήταν από την Βουλή, ο Ανδρέας άφηνε το μηνιάτικό μου σε πουρμπουάρ, ήταν πολύ large», δήλωσε ο ηθοποιός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 

Survivor spoiler 22/6: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Live μετάδοση! Αυτός κερδίζει την 2η ασυλία!

Η 14χρονη δεν πέθανε από πολυοργανική ανεπάρκεια. Η 14χρονη πέθανε από bullying

Βούλγαρος Ευρωβουλευτής: «Η Μακεδονία είναι βουλγαρική»