MEDIA

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια: Ανατροπή-Η Αλεξάνδρα γυρίζει στον Ιάσωνα!

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια: Ο Μάρκος πεθαίνει στο κρεβάτι του νοσοκομείου με την Αλεξάνδρα να βυθίζεται σε βαθύ πένθος στη σειρά Έρωτας Φυγάς. Μέσα στα αναφιλητά της φωνάζει τον Μάρκο ενώ η είδηση του θανάτου του προκαλεί μεγάλη θλίψη, τόσο στο σπίτι του Στέφανου όσο και σε ολόκληρη τη Μεσσηνία. Ο Ιάσονας, συντετριμμένος και ο ίδιος,...
Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια: Ανατροπή-Η Αλεξάνδρα γυρίζει στον Ιάσωνα!

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια: Ο Μάρκος πεθαίνει στο κρεβάτι του νοσοκομείου με την Αλεξάνδρα να βυθίζεται σε βαθύ πένθος στη σειρά Έρωτας Φυγάς. Μέσα στα αναφιλητά της φωνάζει τον Μάρκο ενώ η είδηση του θανάτου του προκαλεί μεγάλη θλίψη, τόσο στο σπίτι του Στέφανου όσο και σε ολόκληρη τη Μεσσηνία.

Ο Ιάσονας, συντετριμμένος και ο ίδιος, κάνει την αυτοκριτική του. Ο ίδιος αναρωτιέται τόση έχθρα, τόση αντιπαλότητα, τόσος πόνος. Άξιζαν τον κόπο όλο αυτό; Και τώρα ποιο το αποτέλεσμα, λέει στην Ουρανία που στέκεται στο πλευρό του.

Η Μαργέτα ανησυχεί για την κατάσταση τόσο του Στέφανου όσο και της Αλεξάνδρας. Ο διοικητής διενεργεί έρευνα σχετικά με το ατύχημα του Μάρκου, από την οποία προκύπτει ότι ο θάνατός του οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια. Η ημέρα της κηδείας του Μάρκου φτάνει και όλοι είναι συντετριμμένοι. Η Αλεξάνδρα δεν μπορεί να διανοηθεί πώς η ευτυχία του χάθηκε μέσα σε μια στιγμή, μόλις πήγαν να την αγγίξουν. Τελικά ο μόνος που του χώρισε είναι ο θάνατος.

Πλέον η ζωή όλων δεν θα είναι η ίδια και η Αλεξάνδρα πρέπει να μαζέψει τα κομμάτια της για χάρη των παιδιών της και κυρίως του Γιωργάκη που μόλις πρόλαβε να γνωρίσει για λίγο τον πατέρα του, τον έχασε μια για πάντα. Ο Ιάσωνας, συντετριμμένος και ο ίδιος, προσκαλεί την Αλεξάνδρα στο Κιάρι για να τη φροντίζουν λέγοντας της ότι θα είναι καλύτερα μαζί τους!

Εκείνη νιώθει χαμένη και θέλει κάπου να ακουμπήσει. Κι ενώ αρχικά του λέει ότι θα το σκεφτεί και ότι χρειάζεται τον χρόνο της, το σπίτι που έμεινε τις λίγες ευτυχισμένες στιγμές με τον Μάρκο, νιώθει να την πλακώνει. Ετσι αποφασίζει να επιστρέφει στο Κιάρι για να είναι ο Γιωργάκης και πάλι μαζί με την αδελφή του τη Μυρσίνη. Ο Ιάσονας και η Ουρανία τους υποδέχονται ξανά στο αρχοντικό και μεταξύ του πρώην ζευγαριού υπάρχει πλέον μια βαθιά εκτίμηση και κατανόηση.

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια: Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1

Πηγή mediatime.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια: Ανατροπή-Η Αλεξάνδρα γυρίζει στον Ιάσωνα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.