MEDIA

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Χαροπαλεύει η Ελπίδα – Αυτοί την καταδιώκουν

Διαβάστε τι θα γίνει στη συνέχεια της σειράς «Έρωτας φυγάς»
Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Χαροπαλεύει η Ελπίδα – Αυτοί την καταδιώκουν

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Διαβάστε τι θα γίνει στη συνέχεια της δραματικής σειράς εποχής του OPEN με την Ελπίδα και όχι μόνο.

H Ελπίδα φημίζεται για την απληστία και την εμπλοκή της σε διάφορες δολοπλοκίες, αλλά όχι για την εξυπνάδα της.

Κι αυτό γιατί μπλέκει σε άσχημες περιπέτειες.

Γεγονός που αποδεικνύεται από την πρόσφατη συμμαχία της με τον Παύλο, ο οποίος την έπεισε να καταθέσει εναντίον του Ιάσονα για τον φόνο του άλλοτε φίλου του, Φίλιππου.

Όπως θα δούμε προσεχώς στη σειρά, ο Παύλος και η Μαργέτα εντείνουν την πίεση στη γυναίκα σε σχέση με την κατάθεσή της.

Τελικά, η Ελπίδα δέχεται να αλλάξει τη μαρτυρία της εναντίον του πρώτου ξαδέλφου της, εισπράττοντας ένα μεγάλο χρηματικό ποσό από τη θεία της ως αντάλλαγμα.

Μία πληροφορία που δεν αργεί να φτάσει στα αυτιά του Παύλου και του Μάρκου, οι οποίοι γίνονται έξω φρενών μαζί της και εξαπολύουν κυνηγητό για να τη βρουν.

Ακόμα, ο Παύλος αναθέτει σε δύο άγνωστους άντρες να τη βρουν και να κάνουν ό,τι χρειάζεται για να την εμποδίσουν να πάει να καταθέσει.

Την ίδια ώρα, εκείνη κρύβεται στο σπίτι του Μιχάλη και προετοιμάζεται κατάλληλα για τα επόμενα βήματά της, ενώ η Μαργέτα επιστρατεύει τον δικηγόρο της οικογένειας για να κερδίσει ελαφρυντικά ο Ιάσονας και να τελειώσει επιτέλους ο εφιάλτης του.

Σύντομα, φτάνει η μέρα για τη δίκη του Ιάσονα.

Και ενώ όλοι περιμένουν την άφιξη της Ελπίδας, εκείνη όσο οδηγεί βρίσκεται σε θανάσιμο κίνδυνο.

Συγκεκριμένα, οι δύο έμπιστοι άντρες του Παύλου, προσπαθούν να της επιτεθούν και στη συνέχεια αρχίζουν και την καταδιώκουν με ένα άλλο αυτοκίνητο.

Η γυναίκα, προσπαθώντας να τους ξεφύγει, καρφώνεται πάνω σε ένα δέντρο.

Τραυματίζεται βαριά και μεταφέρεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Λόγω της απουσίας της, η δίκη αναβάλλεται και ο Ιάσονας παραμένει υπό κράτηση.

Μερικές ημέρες μετά, ενώ ο Μάρκος και η Αλεξάνδρα περνούν χρόνο μαζί και σχεδιάζουν να το σκάσουν μακριά απ’ όλους, η Ελπίδα συνέρχεται και κρατάει τον λόγο της στη Μαργέτα, αναιρώντας τη μαρτυρία της εναντίον του Ιάσονα.

Ομολογεί πως η κατάθεσή της εναντίον του ήταν ψευδής και την έδωσε μόνο και μόνο επειδή ήθελε να τον εκδικηθεί για όλα όσα της έχει κάνει.

Η εισαγγελέας, μην έχοντας άλλη επιλογή, συγκαλεί έκτακτη συνεδρίαση και ο Ιάσονας αθωώνεται και αποφυλακίζεται ελλείψει στοιχείων.

*Για περισσότερα spoilers και μιντιακά νέα, επισκεφθείτε το mediatime.gr

Το trailer του σημερινού επεισοδίου της σειράς «Έρωτας φυγάς»

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα

ΣΧΟΛΙΑ