Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Η Αλεξάνδρα δραπετεύει στην Αθήνα μετά τον γάμο

Δείτε λεπτομέρειες για το μέλλον της σειράς «Έρωτας φυγάς» - Ποιες είναι οι κινήσεις της νιόπαντρης Αλεξάνδρας

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Διαβάστε αναλυτικά ποια θα είναι η εξέλιξη της δραματικής σειράς του OPEN που προβάλλεται καθημερινά στις 17:45.

Η Μαργέτα δείχνει απίστευτη συμπόνια στην Αλεξάνδρα και, μάλιστα, προσφέρεται να τη φέρει σε επαφή με τον δικηγόρο της οικογένειας, ο οποίος, ωστόσο, της μεταφέρει ένα δυσάρεστο νέο: Ο Μάρκος οδηγείται στις φυλακές της Αθήνας.

Τότε, η Μαργέτα ανακοινώνει στο προσωπικό ότι θα κρατήσει την Αλεξάνδρα στη δουλειά και η Γεωργία προσπαθεί να κρύψει το μίσος της για την κοπέλα.

Σκοπεύει, όμως, να κάνει τα πάντα για να διώξει από το κτήμα την ανεπιθύμητη μοδίστρα, που έχει γίνει προστατευόμενη της οικογένειας Δεμερτζή.

Η Αλεξάνδρα επιστρέφει στα παραπήγματα των εργατών, αλλά ο Ιάσονας τη φέρνει ξανά στο αρχοντικό.

Στη συνέχεια πηγαίνει στην Αθήνα, με σκοπό να φροντίσει τον φυλακισμένο Μάρκο και επιστρέφει αποφασισμένος να αποκαλύψει στη μητέρα του τα αισθήματά του για την Αλεξάνδρα.

Της δηλώνει πως είναι ερωτευμένος μαζί της και θέλει να την κάνει γυναίκα του, ασχέτως αν εκείνη λατρεύει τον Μάρκο.

Για πολλά από τα παραπάνω είχατε ενημερωθεί και νωρίτερα από το Sportime, με αποκορύφωμα τον εκβιασμό που έφερε τον γάμο Ιάσονα-Αλεξάνδρας.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες…

Ο Ιάσονας καθησυχάζει την Αλεξάνδρα, λέγοντάς της πως ο Μάρκος δεν θα εκτελεστεί.

Η Ελπίδα αποφασίζει να βλάψει την Αλεξάνδρα, ενώ ο Μάρκος σχεδιάζει να αποδράσει από τη φυλακή.

Ο Μιχάλης, μοναδικός σύμμαχος της Αλεξάνδρας, τη βοηθάει να φύγει από το αρχοντικό, κι εκείνη καταφέρνει να φτάσει στην Αθήνα.

Τότε, όμως, την περιμένει η δυσάρεστη έκπληξη που ακούει στο όνομα Ιάσονας, ο οποίος την απειλεί σε περίπτωση που φύγει ξανά, χωρίς την άδειά του.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τα επόμενα επεισόδια «Έρωτας φυγάς» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime

Δείτε το trailer της σειράς «Έρωτας φυγάς» για το επεισόδιο της Πέμπτης (22/9)