×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΕΡΤ: Αλλάζει και πάλι λογότυπα – Το κόστος της δαπάνης


    Γεωργία Τσιαρλή

ΕΡΤ: Αλλάζει και πάλι λογότυπα – Το κόστος της δαπάνης. Η ΕΡΤ προκήρυξε και ολοκλήρωσε διαγωνισμό με αντικείμενο «την ανάδειξη...


Η ΕΡΤ προκήρυξε και ολοκλήρωσε διαγωνισμό με αντικείμενο «την ανάδειξη αναδόχου παροχής υπηρεσιών επανασχεδιασμού των λογοτύπων» λίγα χρόνια αφότου τα logos της δημόσιας τηλεόρασης είχαν αλλάξει και πάλι.

Στόχος του Δ.Σ. της ΕΡΤ είναι να σχεδιαστούν και πάλι τα λογότυπα, να δοθεί νέα αισθητική ταυτότητα στα κανάλια δημόσιας τηλεόρασης της και να γίνει rebranding της υβριδικής υπηρεσίας και της on demand πλατφόρμας της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θεοφανία Παπαθωμά: Άφωνοι Γεωργαντάς – Τσάβαλου σε απάντησή της για το σεξ

Η εταιρεία Design Park ορίστηκε λοιπόν ως ανάδοχος του σχετικού διαγωνισμού λόγω, ως έγινε γνωστό, της πλέον συμφέρουσας προσφοράς βάσει της βέλτιστης σχέσης ποιότητας – τιμής, με συνολικό κόστος 52.500 ευρώ, πλέον ΦΠΑ. Η αρχική προϋπολογισθείσα δαπάνη ανερχόταν στα 60.000 ευρώ.

Την ίδια ώρα, η ΕΡΤ προκηρύσσει νέο, ηλεκτρονικό αυτή τη φορά, διαγωνισμό, με αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών καταγραφής των διαφημιστικών μηνυμάτων που προβάλλονται από όλα τα μέσα της ΕΡΤ, με συνολικό προϋπολογισμό 118.662 ευρώ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν τις προσφορές τους έως τις 20 Ιουλίου.


Τελευταία Νέα