ΣΟΚ! Εκεί που όλα έδειχναν πως το Έτερος Εγώ θα μπορούσαμε να το βρούμε και στην πλατφόρμα του Netflix, λίγο πριν πέσουν οι υπογραφές χάλασε το deal!

Το Έτερος Εγώ είναι από τις καλύτερες παραγωγές που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια, με την ταινία να γίνεται σειρά με τέσσερις συναρπαστικούς κύκλους. Το Netflix είχε προσεγγίσει τους παραγωγούς της σειράς και λίγο πριν πέσουν οι επίσημες υπογραφές ναυάγησε η συμφωνία.

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας είχε έρθει σε επαφές με το Netflix  και η δημοφιλής πλατφόρμα είχε ζητήσει από την Cosmote TV τα δικαιώματα για να προβληθεί η σειρά και εκτός συνόρων.

Το deal όμως δεν προχώρησε και ο λόγος ήταν το οικονομικό κομμάτι. Η συνδρομητική τηλεόραση δεν ήθελε να δώσει ένα από τα πιο δυνατά προϊόντα της έτσι, παρά το γεγονός ότι το πόσο που πρόσφερε το Netflix ήταν με εξαφήφιο νούμερο.

Πάντως είναι γεγονός πως πολλοί φαν της σειράς απογοητεύτηκαν με αυτή την εξέλιξη καθώς πολλοί δεν είναι συνδρομητές στην καλωδιακή τηλεόραση, ενώ πολλοί περισσότεροι είναι αυτοί που διατηρούν λογαριασμό στο Netflix.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Survivor διαρροή spoiler 8/5: Στατιστικά! Σάκης και Καρολίνα μπροστάρηδες για τους Κόκκινους!