Η μεγάλη επιστροφή από την Ελένη Μενεγάκη μέσω του MEGA, μετά από έναν χρόνο απουσίας, έχει προκαλέσει «πανικό» στα υπόλοιπα κανάλια.

Η μεγάλη επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη, έχει προκαλέσει «πανικό» στα υπόλοιπα κανάλια.

Η μεγάλη επιστροφή από την Ελένη Μενεγάκη μέσω του MEGA, μετά από έναν χρόνο απουσίας, έχει προκαλέσει «πανικό» στα υπόλοιπα κανάλια.

Την ώρα που η Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζει τη μεγάλη επιστροφή της στο MEGA τα υπόλοιπα κανάλια και συγκεκριμένα οι ανάλογες εκπομπές που θα βρίσκονται την ίδια ώρα (μεσημέρι) στον «αέρα» όπως είναι φυσικό… πονοκεφαλιάζουν. Αυτό την ώρα που έγινε γνωστός ποιος θα είναι ο συμπαρουσιαστής της Ελένης Μενεγάκη.

Ήδη οι υπεύθυνοι προγράμματος των υπόλοιπων καναλιών «σπάνε το κεφάλι τους» προκειμένου να δουν πως μπορούν να τροποποιήσουν αναλόγως το πρόγραμμά τους προκειμένου να έχουν τις λιγότερες δυνατές «απώλειες» απέναντι στην «Ωραία Ελένη».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα», στον ΣΚΑΪ σκέφτηκαν να μεταφέρουν λίγο αργότερα την Ιωάννα Μαλέσκου και το Love It και αντί να μεταδίδεται στις 12 το μεσημέρι, να ξεκινάει στις 2, έτσι ώστε να βρίσκεται απέναντι από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο μοιάζει απίθανο, καθώς το κανάλι του Φαλήρου έχει επενδύσει στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεών του και πολύ δύσκολα θα του αλλάξει ώρα.

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα πάντα με το «Έλα Χαμογέλα», ο Νίκος Μουτσινάς δεν αποκλείεται να μετακινηθεί μία ώρα μετά, δηλαδή αντί για 3 το μεσημέρι θα βγαίνει στις 4 και θα τελειώνει στις 6 το απόγευμα, με την εκπομπή του να παρουσιάζει μια νέα εκδοχή.

Από εκεί και πέρα, τη σκυτάλη θα λαμβάνει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία θα παρουσιάζει το νέο τηλεπαιχνίδι του σταθμού, «Κάτι ψήνεται».

Διαβάστε επίσης:

Survivor Mαριαλένα – Σάκης: Αυτή είχε πάρει τα μυαλά του Κατσούλη και παράτησε την Ρουμελιώτη

Χρήστος Φερεντίνος: Συγκλονιστικές εικόνες από όχημα που έπιασε φωτιά στη διασταύρωση Φαρσάλων

Με ειδική εφαρμογή στα κινητά θα ελέγχουν όσους δεν έχουν εμβολιαστεί – Το σχέδιο της κυβέρνησης