Όλοι είχαν μεγάλες προσδοκίες από τον ΑΝΤ1 για το Euro 2020, ωστόσο δεν ξεκίνησαν με το δεξί στο κανάλι του Αμαρουσίου. 

Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν έχουμε κάποια σκοπιμότητα, αλλά δεν γίνεται να παραβλέψουμε τα αρνητικά και να μην ασκήσουμε κριτική στον ΑΝΤ1, για μια εκπομπή που προβλήθηκε πριν από την πρώτη σέντρα στο Euro 2020, αλλά και για την απουσία του ρολογιού στο Τουρκία- Ιταλία.

Το κανάλι του Αμαρουσίου είχε στείλει δελτία Τύπου για όλα τις εκπομπές, για τις μεταδόσεις, για το πρόγραμμα… Μόνο για την εκπομπή του Φάνη Λαμπρόπουλου δεν είχαμε κάποια ενημέρωση, σχετικά με το περιεχόμενο της εκπομπής με τίτλο «Στα πέναλτι».

Μέσα σε δέκα λεπτά είδαμε είδαμε ένα στερεότυπο να παίρνει… σάρκα και οστά και το ρητό «αν οι γυναίκες ξέρουν από μπάλα» να παρουσιάζεται με ένα τρόπο που γελοιοποιεί τις γυναίκες.

Ναι υπάρχουν γυναίκες που ξέρουν από μπάλα, υπάρχει η Εθνική Ελλάδας γυναικών και οι αθλήτριες που την απαρτίζουν δεν φοράνε κοντά μπουστάκια και κοντά σορτσάκια που αποκαλύπτουν σημεία του σώματός τους, στα οποία δεν θα έπρεπε να εστιάζει κάποιος.

Φορούν τις ίδιες εμφανίσεις με την Εθνική Ανδρών και είναι το ίδιο άξιες! Δεν γίνεται στις ημέρες μέσα από την τηλεόραση να περνάνε τέτοια μηνύματα, ειδικά σε prime time ώρα, που βλέπουν και παιδάκια (κορίτσια και αγόρια) που περιμένουν με ανυπομονησία να ξεκινήσει το Euro 2020.

Δείτε το σχετικό τρέιλερ…

Όπως είναι λογικό στο Twitter δεν έλειψαν οι αντιδράσεις. Καταλαβαίνουμε πως οι εποχές είναι δύσκολες και τα κανάλια προσπαθούν να βρουν όσα περισσότερα έσοδα μπορούν, αλλά καλό είναι στο βωμό του χρήματος να μην τα ισοπεδώνουμε όλα.