×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Eurovision 2019: Bisexual δηλώνει ο φετινός νικητής (vid)


    Sportime Team

Eurovision 2019: Bisexual δηλώνει ο φετινός νικητής (vid)


Η Ολλανδία ήταν η μεγάλη νικήτρια της Eurovision 2019, που «έκλεψε» τις καρδιές τόσο των κριτικών επιτροπών αλλά και του κόσμου που ψήφισε.

Συγκεκριμένα ο Ντάνκαν ντε Μουρ, γνωστός ως Ντάνκαν Λόρενς, πήρε το βραβείο πίσω στη χώρα του, τραγουδώντας στη σκηνή του Τελ Αβίν το τραγούδι «Arcade».

Όπως είναι φυσιολογικό και όπως γίνεται με κάθε νικητή κάθε χρόνο, όλα τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν πάνω του και η ζωή του μπήκε στο μικροσκόπιο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Μάλιστα βγήκε ξανά στην επιφάνεια, μία συνέντευξη που είχε δώσει στο παρελθόν στην οποία μοιραζόταν τις σεξουαλικές του προτιμήσεις.

Ο Ντάνκαν είχε τονίσει πως είναι bisexual , ενώ ανέφερε:

«Πριν ξεκινήσουν όλα αυτά, ήμουν τραγουδοποιός που έγραφε τραγούδια από την κρεβατοκάμαρά του και αυτή η ευκαιρία σημαίνει ότι μπορώ να δείχνω τον εαυτό μου ως καλλιτέχνη, αλλά και ως ανθρώπινο ον

Είμαι περισσότερο από ένας απλός καλλιτέχνης, είμαι πρόσωπο, είμαι ένα ζωντανό ον, είμαι αμφιφυλόφιλος, είμαι μουσικός. Και είμαι υπερήφανος που έχω την ευκαιρία να δείξω τι είμαι και ποιος είμαι».

Το σίγουρο είναι ότι τον κόσμο δεν τον νοιάζει κάτι από όλα αυτά και ο λόγος που τον έφερε στην κορυφή της Eurovision 2019, ήταν η καταπληκτική ερμηνεία του.

Θυμηθείτε την παρουσία του στον διαγωνισμό τραγουδιού:


Τελευταία Νέα