×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Φάνης Λαμπρόπουλος – Νικόλας Ράπτης: Με δική τους εκπομπή στον ANT1


    Sportime Team

Φάνης Λαμπρόπουλος – Νικόλας Ράπτης: Με δική τους εκπομπή στον ANT1. To αχτύπητο δίδυμο του «Παρασκευά» έρχεται με late night show στο κανάλι του Αμαρουσίου.


To αχτύπητο δίδυμο του «Παρασκευά» έρχεται με late night show στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Φάνης Λαμπρόπουλος και Νικόλας Ράπτης, ένα δίδυμο που λατρεύτηκε από τον «Παρασκευά» του Netwix, θα έχουν το δικό τους late night show, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα, κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής παρουσίασης του προγράμματος για τη νέα σεζόν.

Μετά από τρεις σεζόν, ο «άρχοντας του σκότους» από τα Μέθανα έριξε τους τίτλους τέλους και όλοι περιμέναμε το επόμενο βήμα του.

Στην τελευταία τους εκπομπή είχαν αφήσει να εννοηθεί ότι πάνε για κάτι μεγάλο και κάτι που επιβεβαιώθηκε στο πλαίσιο της παρουσίασης του νέου προγράμματος του ΑΝΤ1

Όπως έγινε γνωστό λοιπόν ο Φάνης Λαμπρόπουλος και ο Νίκος Ράπτης θα έχουν την δική τους εκπομπή (πέρυσι  ήταν ένθετο ως οι «Μύγες» μαζί με τον Θανάση Πασσά, στο «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου), η οποία θα είναι ένα late night show με στόχο τον σχολιασμό της πραγματικότητας μέσα από συζητήσεις, σκετς καταστάσεων, αλληλεπίδραση με το κοινό και θεματικά βίντεο.

ΒΡΕΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΕΔΩ

Τελευταία Νέα