Φάρμα διαρροή 20/3: Αφίξεις θα δούμε στο τηλεριάλιτη με το νέο παίκτη να μπαίνει στο αγρόκτημα και να είναι έτοιμος να αλλάξεις όλες τις ισορροπίες.

Φάρμα διαρροή 20/3: Αφίξεις θα δούμε στο τηλεριάλιτη με το νέο παίκτη να μπαίνει στο αγρόκτημα και να είναι έτοιμος να αλλάξεις όλες τις ισορροπίες. Φάρμα διαρροή 20/3: Ο Τάσος Ξιαρχό αποκάλυψε ότι αποδέχθηκε την πρόταση που του έκανε η παραγωγή και άμεσα μπαίνει στη Φάρμα. Μάλιστα μίλησε στην εκπομπή της Σίσσυ Χρηστίδου στο Open...

Φάρμα διαρροή 20/3: Αφίξεις θα δούμε στο τηλεριάλιτη με το νέο παίκτη να μπαίνει στο αγρόκτημα και να είναι έτοιμος να αλλάξεις όλες τις ισορροπίες.

Φάρμα διαρροή 20/3: Ο Τάσος Ξιαρχό αποκάλυψε ότι αποδέχθηκε την πρόταση που του έκανε η παραγωγή και άμεσα μπαίνει στη Φάρμα. Μάλιστα μίλησε στην εκπομπή της Σίσσυ Χρηστίδου στο Open και τόνισε:  «Έχω δει λίγο “Φάρμα”. Δεν είχα τι άλλο να κάνω και δέχτηκα. Δεν είναι μόνο το οικονομικό, είναι ότι κάθομαι πολύ και βαριέμαι.

Είναι πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι και νομίζω ότι είμαι farmer boy. Γενικά μου αρέσει το χωριό μου. Πάω πολύ το καλοκαίρι, ζω τις άγριες στιγμές, πάω στα ποτάμια, βοηθάω τον παππού μου. Είμαι πολύ χωριάτης, γουστάρω».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ- Φάρμα spoiler 20/3: Ο παίκτης που θα αποχωρήσει στο επεισόδιο του Σαββάτου

Σχολιάζοντας τους παίκτες δήλωσε σίγουρος ότι θα τσακωθεί με τον Στράτο Τζώρτζογλου: «Θα τσακωθούμε πάρα πολύ. Δεν μου αρέσει όταν κάποιος μιλάει με την ηλικία του και όχι με την προσωπικότητά του. Δεν πάμε να μετρήσουμε τις ζωές μας εκεί».

Ενώ για το ένα πράγμα που μπορεί να πάρει μαζί του, τόνισε ότι το ξέχασε και ότι θα ζητήσει να του φέρουν μια κρέμα ημέρας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Η Φάρμα (@farma.greece)