Το επόμενο διάστημα αναμένεται να έχουμε οριστικές εξελίξεις στο αν η Φαίη Σκορδά συνεχίσει ή όχι τη συνεργασία της με τον ΑΝΤ1. 

Το STAR συγκαταλέγεται στους... μνηστήρες που περιμένουν τη Φαίη Σκορδά, αν τελικά αποχωρήσει από τον ΑΝΤ1.

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και μαζί του και η… μεταγραφική περίοδος για τα κανάλι. Σε αυτό το πλαίσιο το επόμενο διάστημα αναμένεται να έχουμε οριστικές εξελίξεις στο αν η Φαίη Σκορδά συνεχίσει ή όχι τη συνεργασία της με τον ΑΝΤ1.

Όπως έχετε διαβάσει στο Sportime, για την γνωστή παρουσιάστρια φαίνεται να έχει «κλείσει» αυτός ο κύκλος και να είναι έτοιμη για το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα.

Οι δύο πλευρές συνεχίζουν τις συζητήσεις τους, δίχως όμως ακόμα να έχουμε λευκό καπνό, με τον βασικό λόγο διαφωνίας να είναι η διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό».

Ο Γιώργος Λιάγκας, από τη νέα σεζόν, θα έχει το δικό του ενημερωτικό μαγκαζίνο στις 10:00 κι έτσι ο χρόνος για την ψυχαγωγική εκπομπή της Φαίης περιορίζεται.

Φαίη Σκορδά: Η επόμενη μέρα

Από τη στιγμή που λοιπόν το συμβόλαιό της εκπνέει στις 30 Ιουνίου και ακόμα υπογραφή δεν έχει μπει, όπως είναι λογικό λοιπόν ήδη έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν τα πρώτα σενάρια για το νέο της «σπίτι».

Το STAR φαίνεται να είναι το κανάλι που… παίζει γερά, έχοντας μάλιστα και τις ευλογίες από την Ζήνα Κουτσελίνη. Ας μην ξεχνάμε φυσικά και την πρόσφατη αστρολογική πρόβλεψη όλο νόημα από την Λίτσα Πατέρα.