Η Φαίη Σκορδά ήταν καλεσμένη σε βραδινή τηλεοπτική εκπομπή και μίλησε για πολλά θέματα, ενώ έκανε και αποκαλύψεις.

Η Φαίη Σκορδά ανέφερε στην εκπομπή του Γρηγόργη Αρναούτογλου, πως δύσκολα θα παντρευόταν ξανά, ενώ μίλησε και για το πρόβλημα υγείας της.

Η Φαίη Σκορδά ήταν καλεσμένη σε βραδινή τηλεοπτική εκπομπή και μίλησε για πολλά θέματα, ενώ έκανε και αποκαλύψεις.

Πιο συγκεκριμένα η παρουσιάστρια της εκπομπής «Το Πρωινό», ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «The 2night show», που παρουσιάζει στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Αν θα ξαναπαντρεύονταν η Φαίη Σκορδά είπε πως δεν το αποκλείει. Παρόλα αυτά έχει γίνει δύσπιστη, μπορεί στο μυαλό της, να βλέπει τον εαυτό της κοριτσάκι, πρακτικά όμως δεν γίνεται αυτό, με το πρόγραμμα που έχει.

Δεν σταματάει να ονειρεύεται, πως μπορεί εκεί έξω να υπάρχει ο έρωτας, όμως για να εμπιστευτεί και πάλι κάποιον, θα χρειαστεί να περάσει από χίλια κύματα.

Ακόμη έκανε μία αποκάλυψε που αφορά την υγεία της και ένα πρόβλημα που έχει στα μάτια της. Χαρακτηριστικά είπε πως δεν βλέπει καλά επειδή έχει κερατόκωνο. Μία πάθηση που ουσιαστικά χρειάζεται μεταμόσχευση κερατοειδούς.

Η ίδια όμως έχει βρει μία λύση στους σκληρούς φακούς. Οι οποίο είναι σαν γυάλινοι. Τους φοράει κατά την διάρκειας της εκπομπής της και τα βλέπει όλα τέλεια.

Μπορεί να τους φοράει και συνέχεια, γιατί μπορεί να καταφέρνει να βλέπει και χωρίς αυτούς, όμως πρέπει να έρθει πολύ κοντά με κάποιο άτομο, για να καταλάβει ποιο άτομο της μιλάει.

Για το ίδιο θέμα ανέφερε πως έχει δοκιμάσει και να φοράει γυαλιά, όμως αυτά δεν της έδωσαν το προσδοκώμενο αποτέλεσμα.