Μετά από δέκα χρόνια συνεργασίας με τον ΑΝΤ1 η Φαίη Σκορδά έριξε «αυλαία» και πλέον ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα της καριέρας της.

Η Φαίη Σκορδά ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της στην πρωινή ζώνη του ΣΚΑΪ. Πότε θα γίνει αυτή;

Μετά από δέκα χρόνια συνεργασίας με τον ΑΝΤ1 η Φαίη Σκορδά έριξε «αυλαία» και πλέον ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα της τηλεοπτικής καριέρας της.

Η γνωστή παρουσιάστρια θα μας καλημερίζει τη νέα τηλεοπτική σεζόν από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, ενώ μέσα από το Sportime διαβάσατε όλο το χρονικό της μετακίνησης και πως έγινε η… μεταγραφή.

Η ίδια έχει ένα μυστικό για να τελειώσει τους ανταγωνιστές της, κάνοντας τη διαφορά κόντρα στα άλλα προγράμματα που θα βρεθούν απέναντι της.

Φαίη Σκορδά: Πότε κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ

Σε ό,τι αφορά λοιπόν την νέα της ψυχαγωγική εκπομπή στο κανάλι του Φαλήρου, έχει κλειδώσει το βασικό πάνελ που έχει ονόματα κυριολεκτικά έκπληξη.

Τα κανάλια βρίσκονται στις επάλξεις για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, με το ΣΚΑΪ πάντως να… ρίχνεται στη μάχη λίγο αργότερα απ’ ότι το «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Κι αυτό διότι καθώς η πρώτη ημερομηνία που έχει δοθεί για την πρεμιέρα είναι στις 12 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να πάει και μία εβδομάδα παρακάτω, καθώς θα πρέπει να κατασκευαστεί ένα καινούργιο σκηνικό και να γίνουν οι απαραίτητες πρόβες.