Φως στο τούνελ Twitter: Η εκπομπή έφερε στο φως άγνωστες συνομιλίες της κατηγορούμενης Ρούλας Πισπιρίγκου με την Αγγελική Νικολούλη.

Το «Φως στο τούνελ» δημοσίευσε συνομιλίες της μητέρας των τριών παιδιών της Πάτρας με την Αγγελική Νικολούλη και έβαλε «φωτιά» στο Twitter.

Φως στο τούνελ Twitter: Άγνωστες συνομιλίες, ανάμεσα στη Ρούλα Πισπιρίγκου με την Αγγελική Νικολούλη, έφερε στη δημοσιότητα το βράδυ της Παρασκευής (24/6) η εκπομπή «Φως στο τούνελ», που προβάλλεται από το Mega Channel.

Η αγωνία της κατηγορούμενης μητέρας για τα νέα στοιχεία και τις μαρτυρίες που θα παρουσίαζε η Νικολούλη που θα παρουσίαζε το «Φως στο Τούνελ», είναι εμφανής.
O διάλογος των δύο γυναικών είναι χαρακτηριστικός, όπως είναι εμφανής και η προσπάθεια της Πισπιρίγκου να «ψαρέψει» τη γνωστή δημοσιογράφο. Μάλιστα προς το τέλος της συνομιλίας η Ρούλα ρωτάει την Αγγελική Νικολούλη να της πει αν πιστεύει ότι έχει σκοτώσει και τρία παιδιά της

Τελικά συμφωνούν να τα πουν από κοντά κάποια στιγμή αναλυτικά, ωστόσο το όλο «σκηνικό» ήταν αρκετό για να  σχολιαστεί έντονα στο Twitter και να «τρεντάρουν» αρκετές λέξεις σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας και την εκπομπή.
Είχε προηγηθεί η αδιανόητη επίθεση της οικογένειας της Πισπιρίγκου στο Νίκο Τσιλιπουνιδάκη, έξω από ένα συμβολογραφείο.

Φως στο τούνελ Twitter: Δείτε παρακάτω τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια