×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Game Of Thrones prequel: Ματωμένο Φεγγάρι


    Sportime Team

Game Of Thrones prequel: Ματωμένο Φεγγάρι


Game Of Thrones prequel: Το είχαν προαναγγείλει και φαίνεται πως η αντίστροφη μέτρηση άρχισε, αφού ξεκίνησαν τα πρώτα γυρίσματα!

Σύμφωνα με τη Sun ο τίτλος έχει ήδη βρεθεί. «Ματωμένο Φεγγάρι» θα λέγεται το prequel του Game Of Thrones. Και σε αυτό ξεχωρίζει η συμμετοχή της Ναόμι Γουότς. Θα έχει φυσικά κεντρικό ρόλο.

Η σειρά θα εξελίσσεται περίπου 10.000 χρόνια πριν από όσα βλέπουμε τώρα. Ανώνυμη πηγή είπε, μάλιστα, στη βρετανική εφημερίδα: «Οι φαν του GOT θα χαρούν να μάθουν ότι τα γυρίσματα του prequel ξεκίνησαν. Όσοι εργάζονται στο Μπέλφαστ αναφέρονται στη σειρά ως το Ματωμένο Φεγγάρι. Οι παραγωγοί έχουν επιλέξει ένα καστ με πολλά γνωστά ονόματα. Όσοι αγάπησαν το Game Of Thrones θα ξετρελαθούν με το prequel».

Από την πλευρά του, το Variety υποστηρίζει ότι η Ναόμι Γουότς θα «υποδυθεί μία χαρισματική περσόνα με ένα πολύ σκοτεινό μυστικό». Προσθέτει, επίσης, πως θα μάθουμε την αληθινή προέλευση των White Walkers, αλλά και μυστικά του Westeros.

Όλα αυτά φυσικά ενώ εδώ και λίγες μέρες μετράμε αντίστροφα για το τέλος του… original Game Of Thrones. Ένα επεισόδιο έχει απομείνει, αυτό που θα βγει τα ξημερώματα της Δευτέρας (20/5). Άπαντες περιμένουν να διαπιστώσουν ποιος θα είναι τελικά εκείνος που θα πάρει τον θρόνο μετά τα όσα είδαμε λίγες μέρες πριν. Το Κινγκς Λάντινγκ έπεσε, η Καλίσι είναι έτοιμη να πάρει τον θρόνο, αλλά μήπως τελικά δεν τα καταφέρει; Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει κάποια έκπληξη. Υπάρχουν φυσικά και σχετικά spoils για το τι θα γίνει χωρίς να γνωρίζει κανείς, όμως, εάν ευσταθούν ή είναι απλές θεωρίες…


Τελευταία Νέα