MEDIA

Γη της Ελιάς – Επόμενα επεισόδια: Στάθης και Χάιδω μπλοκάρουν τον γάμο Βασιλικής–Στέφανου, ενώ η Ασπασία μαθαίνει την πιο φρικτή αλήθεια

Στα επόμενα επεισόδια της Γης της Ελιάς, ο γάμος της Βασιλικής και του Στέφανου βρίσκεται ξανά σε κίνδυνο. Ο Στάθης και η Χάιδω γίνονται απροσδόκητοι σύμμαχοι,
Γη της Ελιάς – Επόμενα επεισόδια: Στάθης και Χάιδω μπλοκάρουν τον γάμο Βασιλικής–Στέφανου, ενώ η Ασπασία μαθαίνει την πιο φρικτή αλήθεια

Στάθης και Χάιδω ενώνουν δυνάμεις για να σταματήσουν τον γάμο Βασιλικής–Στέφανου, ενώ η Ασπασία μαθαίνει την αλήθεια για τον Δημοσθένη. Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της Γης της Ελιάς του MEGA.

Στη Μάνη επικρατεί αναβρασμός. Η Βασιλική και ο Στέφανος κάνουν αγώνα δρόμου για να οργανώσουν τον γάμο τους, όμως κάθε τους βήμα φαίνεται να σκοντάφτει σε νέες αντιστάσεις.
Ο Στάθης, παρά τις προσπάθειές του να δείξει κατανόηση, δεν μπορεί να χωνέψει τη σχέση. Η Χάιδω, επίσης διχασμένη από τον φόβο και τις παλιές πληγές, δεν είναι καθόλου έτοιμη να στηρίξει αυτόν τον γάμο.
Έτσι, οι δύο τους —σπάνια στην ίδια πλευρά— ενώνουν δυνάμεις για να βάλουν φρένο στις εξελίξεις, προκαλώντας ακόμα μεγαλύτερη πίεση στο ζευγάρι.

Η Βασιλική φοβάται πως όλα καταρρέουν

Καθώς οι εντάσεις κορυφώνονται, η Βασιλική νιώθει πως το έδαφος χάνεται κάτω από τα πόδια της. Ο Στέφανος προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες, αλλά κάθε προσπάθεια βυθίζεται στις παρεξηγήσεις και στις παλιές φοβίες που ξαναζωντανεύουν.

Το ζευγάρι καταλαβαίνει πως πλέον δεν έχει απέναντί του απλώς ένα δύσκολο οικογενειακό περιβάλλον, αλλά ένα συντονισμένο μέτωπο που μπορεί να τινάξει τον γάμο στον αέρα.

Η Ασπασία ακούει την αλήθεια – και όλα σκοτεινιάζουν

Την ίδια στιγμή, η Ασπασία δέχεται το μεγαλύτερο σοκ της ζωής της. Ακούει από το ίδιο της το παιδί την ομολογία ότι ο Δημοσθένης ευθύνεται για τον θάνατο του Κίμωνα.

Η αποκάλυψη αυτή ραγίζει τον κόσμο της στα δύο. Η γυναίκα που για χρόνια ζούσε με ψέματα και αυταπάτες ξαφνικά βλέπει τη σκληρή πραγματικότητα: ο άντρας της έκρυβε εγκλήματα κάτω από το χαλί και εκείνη βρισκόταν στο σκοτάδι.

Ο θυμός της, η ντροπή και η οδύνη την οδηγούν σε οριακό σημείο, όπου αρχίζει να σκέφτεται ακόμη και ακραίες λύσεις για να βάλει τέλος σε όλο αυτό το μαρτύριο.

Η Μάνη μπαίνει σε δίνη – όλα κρέμονται από μια κλωστή

Με τους οικογενειακούς πολέμους να αναζωπυρώνονται και με τη σκιά του Δημοσθένη να πλανάται πάνω από όλους, η Γη της Ελιάς ετοιμάζεται για επεισόδια που θα φέρουν καταιγιστικές εξελίξεις.
Ο γάμος της Βασιλικής και του Στέφανου κινδυνεύει ξανά, η Ασπασία βρίσκεται στα όρια της ψυχικής κατάρρευσης και οι ισορροπίες στη Μάνη δεν έχουν υπάρξει ποτέ πιο εύθραυστες.

 

Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Αλέξανδρος Ρήγας: Από τη μεγάλη οθόνη στη μικρή – Η νέα σειρά που ετοιμάζει για την ΕΡΤ

Αλέξανδρος Ρήγας: Από τη μεγάλη οθόνη στη μικρή – Η νέα σειρά που ετοιμάζει για την ΕΡΤ

Το επόμενο τηλεοπτικό του βήμα ετοιμάζει ο Αλέξανδρος Ρήγας, μετά την επεισοδιακή πορεία της ταινίας Η ψυχή θα παραδώσει μαθήματα, με το βλέμμα στραμμένο αυτή τη φορά στη μικρή οθόνη και την ΕΡΤ.

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2026

Media
Media: Survivor spoiler αποχώρηση 15/1 : Αυτά τα χρήματα θα πάρει η Σταυρούλα Ποτήρη

Survivor spoiler αποχώρηση 15/1 : Αυτά τα χρήματα θα πάρει η Σταυρούλα Ποτήρη

Αποχώρησε η Σταυρούλα Ποτήρη από το Survivor 2026. Ποια είναι τα χρήματα που θα πάρει…

Media
Media: ΑΝΤ1: Ανακάτεμα στην απογευματινή ζώνη – Τι αλλάζει με το Κάτι ψήνεται

ΑΝΤ1: Ανακάτεμα στην απογευματινή ζώνη – Τι αλλάζει με το Κάτι ψήνεται

Σε τροχιά αλλαγών μπαίνει η απογευματινή ζώνη του ΑΝΤ1, με το Κάτι ψήνεται να επιστρέφει ανανεωμένο και το κανάλι να ετοιμάζει μετακινήσεις που φέρνουν ντόμινο στο πρόγραμμα.

Media
Media: Survivor 14/1 spoiler : ΒΟΜΒΑ! Οικειοθελής αποχώρηση στα σκαριά – Προσπαθούν να τον μεταπείσουν

Survivor 14/1 spoiler : ΒΟΜΒΑ! Οικειοθελής αποχώρηση στα σκαριά – Προσπαθούν να τον μεταπείσουν

Έρχεται οικειοθελής αποχώρηση βόμβα στο Survivor...

Media
Media: Survivor spoiler αποχώρηση 14/1 : Αυτή το φαβορί να αποχωρήσει στη μονομαχία – Η αλλαγή που φέρνει το τουρκικό Survivor!

Survivor spoiler αποχώρηση 14/1 : Αυτή το φαβορί να αποχωρήσει στη μονομαχία – Η αλλαγή που φέρνει το τουρκικό Survivor!

Ποιος παίκτης ή παίκτρια είναι το φαβορί να αποχωρήσει από το Survivor στο επεισόδιο της Τετάρτης; Τι συμβαίνει στο τουρκικό Survivor…

Media
Media: Restart στην prime time από 19 Ιανουαρίου: Πώς ξαναμπαίνουν στη μάχη MEGA, ALPHA και ΑΝΤ1 – Όλες οι επιστροφές

Restart στην prime time από 19 Ιανουαρίου: Πώς ξαναμπαίνουν στη μάχη MEGA, ALPHA και ΑΝΤ1 – Όλες οι επιστροφές

Μετά από παύση σχεδόν ενός μήνα, η prime time επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς από Δευτέρα 19 Ιανουαρίου, με MEGA, ALPHA και ΑΝΤ1 να επαναφέρουν σειρές και να ανοίγουν νέο κύκλο πρεμιερών.

Media
Media: Porto Leone: Στη γειτονιά με τα κόκκινα φανάρια – Όσα έγιναν

Porto Leone: Στη γειτονιά με τα κόκκινα φανάρια – Όσα έγιναν

Δες από την αρχή την ιστορία σε πέντε ασπρόμαυρες τηλεταινίες.

Media
Media: Κάμπινγκ: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας κωμωδίας του MEGA

Κάμπινγκ: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας κωμωδίας του MEGA

Η νέα σειρά του MEGA «Κάμπινγκ» μπήκε σε γυρίσματα, με Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο και Γιώργο Χρυσοστόμου και υπόσχεται μαύρη κωμωδία με χιούμορ τρυφερότητα και μυστικά.

Media