Γιώργος Αλκαίος: Θεαματική αλλαγή 11 χρόνια μετά την τελευταία του εμφάνιση! Πως είναι σήμερα!

Έχουν περάσει πολλά χρόνια από την τελευταία φορά που είδαμε τον Γιώργο Αλκαίο στα φώτα της δημοσιότητας, στο Σπίτι με το Mega όμως θα γίνει η επιστροφή του τραγουδιστή!

Ο Γιώργος Αλκαίος θα είναι ο καλεσμένος τραγουδιστής της εκπομπής του Mega, Σπίτι με το Mega σε μία επανεμφάνιση του ίδιου μετά από 11 χρόνια!

Τα τελευταία 11 χρόνια, ο γνωστός τραγουδιστής ζει μόνιμα στο νησί της Μήλου. Δραστηριοποιείται εκεί στον τουριστικό κλάδο με ένα ξενοδοχείο και απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας. Τελευταίες του εμφανίσεις έγιναν κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του στη Eurovision του 2010.

Ο Γιώργος Αλκαίος ποτέ όμως δεν άφησε την μουσική. Στο σπίτι του μάλιστα έχει δημιουργήσει ένα μικρό στούντιο για να γράφει και ηχογραφεί τραγούδια.

Ο 50χρονος πλέον τραγουδιστής έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία στη δεκαετία του 90′ και του 2000. Τα τραγούδια του «Συρματοπλεγμα», «Τι τι;», «Με δυο μαρμάρινα φιλιά», «Σ’αγαπάω», «Opa», «Μάτια Θλιμμένα» έχουν αγαπηθεί από το κοινό.

Αυτά τα τραγούδια αναμένεται να ξανακουστούν αυτό το Σάββατο στις 4 Δεκεμβρίου από τη συχνότητα του Mega και την μουσική εκπομπή Σπίτι με το Mega. Στο πλευρό του θα βρίσκονται και η Λένα Παπαδοπούλου και ο Άκης Δείξιμος.

Την αποκάλυψη ότι ο Γιώργος Αλκαίος θα είναι ο τραγουδιστής της εκπομπής του Σαββάτου έκανε ο dj και παρουσιαστής της εκπομπής MEGA STAR, Αντώνης Δημητριάδης με μία ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram με μία φωτογραφία του αγνώριστου πλέον τραγουδιστή.

Στην δημοσίευσή του έγραψε μάλιστα: «Όχι δεν βλέπετε όνειρο. Ο Γιώργος Αλκαίος επιστρέφει!»