Γιώργος Αμούτζας: Έτσι μου πήραν τον ρόλο μέσα από τα χέρια στις Άγριες Μέλισσες

Ο Γιώργος Αμούτζας αποκάλυψε πως βρέθηκε πολύ κοντά στο να βρίσκεται στις Άγριες Μέλισσες στη 2η σεζόν.

Ο ηθοποιός Γιώργος Αμούτζας βρέθηκε χτες βράδυ καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The tonight show» στον ΑΝΤ1.

Ο δημοφιλής νεαρός ηθοποιός έχει γίνει ευρέως γνωστός φέτος μέσω της σειράς «Σασμός» του Alpha, η οποία σαρώνει στις προτιμήσεις του κοινού και έχει συνεχώς υψηλή τηλεθέαση. Στη σειρά ο Αμούτζας υποδύεται το Νικηφόρο.

Καλεσμένος λοιπόν στη χτεσινή εκπομπή, ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι πριν την μεγάλη επιτυχία με το Σασμό βρέθηκε πολύ κοντά στο να υπογράψει και να συμμετέχει στις Άγριες Μέλισσες. Συγκεκριμένα είχε περάσει από 5 οντισιόν και ήταν ένα βήμα πριν τις υπογραφές για συμμετοχή στο 2ο κύκλο της σειράς, αλλά τελικά ο ρόλος δόθηκε σε άλλον ηθοποιό.

Το γεγονός αναφέρθηκε στη συζήτηση που είχαν για το πως στεναχωριούνται κάποιοι όταν χάνουν ένα ρόλο.

Ο Γιώργος Αμούτζας τόνισε ότι αυτό είναι ένα ελληνικό φαινόμενο, το να ρίχνουμε γενικά την ευθύνη για μια αποτυχία μας στους άλλους και να ψάχνουμε τι φταίει αντί να αναγνωρίζουμε ότι κάποιος άλλος ίσως ήταν καλύτερος από εμάς και ότι ίσως ευθυνόμαστε εμείς.

«Γιατί δεν μπορούμε να πούμε ότι αυτόν τον ρόλο τον ήθελα πολύ αλλά δυστυχώς δεν έκατσε και δεν έγινε. Τον πήρε κάποιος άλλος κι αναγνωρίζω πως αυτός που πήρε την θέση μου είναι πολύ καλός.

Ας πούμε σε μένα έχει συμβεί σε εμένα αυτό. Έχω χάσει ρόλο που έκανα 5 οντισιόν. Ήμουν με τον στυλό στο χέρι για να υπογράψω για την δεύτερη σεζόν στις Άγριες Μέλισσες. Τελευταία στιγμή αυτός ο ρόλος δόθηκε σε έναν εξαιρετικό ηθοποιό.»

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι παρακολουθεί τις Άγριες Μέλισσες και όταν είδε τον ηθοποιό που του πήρε το ρόλο μέσα από τα χέρια είπε ότι «είναι πολύ καλός και μπράβο του».

«Μεγάλο μέρος από αυτό που είπα πριν οφείλεται στην παιδεία. Εγώ το έχω πει και θα το ξαναπώ ότι με στενοχωρεί να ακούω αυτή τη τόσο βαρετή καραμέλα ότι “α εντάξει δε πήραν εμένα γιατί ο Γιώργος είχε κονέ και άμα είχα και γω κονέ θα σας έλεγα εγω”. Είναι πολύ κουραστικό. Και εγώ έχω χάσει ρόλους και στεναχωρήθηκα αλλά αναγνώρισα ποιο ήταν το λάθος μου.» συμπλήρωσε ο νεαρός ηθοποιός.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο