Ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Χρανιώτης αποκάλυψε ότι κάποιοι καλεσμένοι στον γάμο του δεν του έφεραν ούτε ένα δώρο!

Ο Γιώργος Χρανιώτης αποκάλυψε ότι κάποιοι καλεσμένοι στον γάμο του δεν του έφεραν ούτε ένα δώρο!

Ο δημοφιλής ηθοποιός, Γιώργος Χρανιώτης, ήταν καλεσμένος στον καναπέ του «Στούντιο 4», σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Μεταξύ άλλων ο ο Γιώργος Χρανιώτης αναφέρθηκε στον γάμο του με την Γεωργία Αβασκαντήρα προ μιας τετραετίας (το 2018 στην Τήνο) και αποκάλυψε κάτι που τον είχε πειράξει.

«Σε καλούμε, έρχεσαι στην Τήνο, θα περάσεις καλά, θα σε ταϊσουμε, θα σε φροντίσουμε. Φρόντισέ μας λίγο κι εμάς» ανέφερε ο Χρανιώτης και εξήγησε ότι κάποιοι καλεσμένοι ήρθαν με «άδεια χέρια»!

«Ήταν σαν μεξικάνικη φιέστα. Χόρεψα πάρα πολύ κι έβαλα μουστάκι. Περισσότερο πέρασα καλά και γέλασα. Ταυτόχρονα αισθανόμουν ότι θα αλλάξει η ζωή μου, γιατί ένας από τους λόγους που παντρεύεσαι είναι για να κάνεις και παιδί. Είχα πολύ κοντινούς ανθρώπους δίπλα μου, πολύ ωραία πρόσωπα αλλά και πρόσωπα που δεν μου άρεσαν γιατί μπορείς να πάρεις ένα vibe ζήλιας από γνωστούς. Υπήρχαν άνθρωποι που ήρθαν στο γάμο μας και δεν μας έφεραν ένα δώρο. Αυτό το κρατώ» είπε αρχικά ο Γιώργος Χρανιώτης.

Και συμπλήρωσε: «Είναι από άποψη ευαισθησίας για κάτι τέτοιο κι εγώ θυμάμαι. Οπότε μόνο αυτό με ξενέρωσε… Τα πολύ ωραία δώρα ήταν από φίλους μου, που δεν έχουν πολλά χρήματα… Σε καλούμε, έρχεσαι στην Τήνο, θα περάσεις καλά, θα σε ταϊσουμε, θα σε φροντίσουμε. Φρόντισέ μας λίγο κι εμάς. Το ήξερα ότι θα έρθουν κάποιοι και θα κάνουν αυτήν τη γυφτιά. Δεν το έκαναν φίλοι μου, ήταν γνωστοί.» πρόσθεσε ο Γιώργος Χρανιώτης.

Δείτε παρακάτω το σχετικό στιγμιότυπο