Γιωρίκας Πιλίδης: Φταίει το Survivor που τον έκοψαν από τους αγώνες πάλης;

Η σημερινή, νέα, ένταση συνδέεται με την ατάκα του Πιλίδη στο Survivor; Διαβάστε αναλυτικά τι έγινε ανάμεσα στον Γιωρίκα Πηλίδη και τον Κώστα Θάνο σε εκπομπή του Alpha

Γιωρίκας Πιλίδης: Ο 22χρονος πρωταθλητής και πρώην παίκτης του Survivor παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» στον Alpha, όπου ξέσπασε κατά της διοίκησης της ομοσπονδίας πάλης.

«Μου κάνουν πόλεμο, αλλά όχι μόνο σε εμένα. Και σε άλλους αθλητές», ανέφερε χαρακτηριστικά ο νεαρός, προκαλώντας τηλεφωνικές παρεμβάσεις.

Ο πρώην πρόεδρος της ομοσπονδίας Κώστας Θάνος επικοινώνησε με τον σταθμό και συνδέθηκε on air, προκειμένου να παραθέσει τη δική του άποψη για το ζήτημα.

Ο Ολυμπιονίκης υποστήριξε ότι δεν ισχύουν οι σχετικές καταγγελίες και πως ο ίδιος έχει απλώς συμβουλευτικό ρόλο στις αποφάσεις.

Τα λόγια αυτά πυροδότησαν ένταση ανάμεσα στους δύο άνδρες, φαινόμενο που δεν παρατηρήθηκε για πρώτη φορά.

Υπενθυμίζεται ότι τον Ιανουάριο, σε επεισόδιο του Survivor, ο Γιωρίκας Πιλίδης υποστήριξε πως «μου έχει ζητηθεί να στήσω αγώνα σε τελικό ευρωπαϊκού πρωταθλήματος».

Ο Κώστας Θάνος είχε σχολιάσει τότε ως εξής: «Η έκπληξη είναι ότι συνέβη σε τελικό ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και το ακούσαμε όλοι μας πρώτη φορά τώρα. Δεν είναι έκπληξη σαν συμβάν, καθώς γίνονται απόπειρες για χειραγώγηση αγώνων, ωστόσο, η έκπληξη είναι που το ακούσαμε πρώτα φορά στο τηλεπαιχνίδι. Η οποιαδήποτε δημόσια δήλωση από αθλητή, προπονητή κ.τ.λ. για χειραγώγηση αγώνων επισύρει αυτομάτως, αυτεπάγγελτα τον έλεγχο και από την ελληνική πολιτεία, όπως προβλέπεται από τον νέο νόμο Αυγενάκη».

Να προσθέσουμε ότι στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ο Πιλίδης ανέφερε ότι πολλοί παλαιστές απείχαν από το τελευταίο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα εις ένδειξη διαμαρτυρίας για την κατάσταση στην ομοσπονδία, με αποτέλεσμα να τεθούν όλοι εκτός Μεσογειακών Αγώνων.

Σε όλο αυτό το ζήτημα, ο 22χρονος ενέπλεξε το όνομα του Κώστα Θάνου, ο οποίος όπως προαναφέρθηκε, έκανε τηλεφωνική παρέμβαση για να τονίσει ότι δεν έχει λόγο στις αποφάσεις.

Και το ερώτημα είναι: Η σημερινή, νέα, ένταση συνδέεται με την ατάκα του Πιλίδη στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ;

 

Ειδήσεις τώρα

Τηλεθέαση: Αυτοί παλεύουν πίσω από τον Σασμό!

Αυτοί είναι οι κερδισμένοι κι αυτοί οι χαμένοι στα ριάλιτι!

Survivor: ΑΝΑΤΡΟΠΗ! Όλοι κινδυνεύουν πλέον!

Ποιος παίκτης προηγείται στα στατιστικά του Survivor;

Η φάρσα των Κόκκινων στους Μπλε δίχασε τα σόσιαλ!

 

Θυμηθείτε τι είχε γίνει στο Survivor: