Γλυκάνισος επόμενα επεισόδια: Έγκυος η Ελεάνα - Σε σοκ η Ραζάν

Ο Γλυκάνισος συνεχίζεται φέρνοντας μια συνταρακτική εξέλιξη που αλλάζει τα πάντα στη ζωή του Στρατή.

Γλυκάνισος επόμενα επεισόδια: Το ενδιαφέρον του κοινού έχει συγκεντρώσει ο Γλυκάνισος, η νέα σειρά του ΣΚΑΪ με τον έρωτα της Ραζάν και του Στρατή να κλέβει τις εντυπώσεις.

Ο Στρατής έχει πλέον μάτια μόνο για τη Ραζάν. Μία εξέλιξη όμως θα σκάσει σα βόμβα στη ζωή του και θα σοκάρει και ολόκληρο το σπιτικό Δεμίρη.

Η Ελεάνα είναι έγκυος στο παιδί του Στρατή και του το ανακοινώνει. Ο ίδιος φυσικά σοκάρεται καθώς δε περίμενε με τίποτα αυτή την εξέλιξη.

Στο μεταξύ η ταβέρνα πηγαίνει καλά και ο Μιχάλης γνωρίζει την πρώτη του απογοήτευση από τον ιχθυοπώλη ο οποίος του λέει ότι κράτησε τα καλύτερά του ψάρια για την ταβέρνα της ξένης.

Ο Άγγελος με τη Μαργαρίτα ανακαλύπτουν ότι ο ελαιώνας στον οποίο είχαν δει τελευταία φορά τον Αμπντούλ ανήκει στη μητέρα του αστυνόμου Ευστράτιου.

Γλυκάνισος επόμενα επεισόδια: Ο Πολ προειδοποιεί τον Νικήτα – Σε σοκ η Ραζάν

Ο Νικήτας πηγαίνει μεθυσμένος έξω από το σπίτι της Ανθής και εκεί τον αντιμετωπίζει εξοργισμένος ο Μενέλαος.

Με τη σειρά της και η Χρυσάνθη είναι εκνευρισμένη καθώς η ταβέρνα της έχει όλο και λιγότερο κόσμο. Σκοπεύει να πάρει το αίμα της πίσω χρησιμοποιώντας μια φωτογραφία του Στρατή και της Ραζάν που τους εκθέτει όμως δε τη βρίσκει.

Ο Πολ προειδοποιεί τον Νικήτα να μείνει μακριά από την Ανθή. Η Ελεάνα συνεχίζει να κρατάει για σύμμαχο την Ερμιόνη χρησιμοποιώντας ψυχολογικά μέσα ενώ ενημερώνει και τον Αντρέα.

Η Ραζάν μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της Ελεάνας και καταρρακώνεται την ώρα που ο Καρίμ συνεννοείται με τον Ιμάμη για τον γάμο τους.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τα επόμενα επεισόδια «Γλυκάνισος» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime

Γλυκάνισος επόμενα επεισόδια: Ο Χάρης καταγγέλλει στην αστυνομία την σεξουαλική παρενόχληση του Μπίλι στη Ραζάν

Μια νύχτα του Αυγούστου: Συνάντηση με τον φονιά του αδελφού της – Η υπόθεση από το πρώτο επεισόδιο