Γλυκάνισος επόμενα επεισόδια: Η Ελεάνα βάζει τέλος στα σχέδια Στρατή-Ραζάν για την ταβέρνα - Ακατάλληλες σκηνές Ραφαήλ-Αλίκης

Δείτε λεπτομέρειες για το μέλλον της σειράς «Γλυκάνισος» - Η σκηνή του Ραφαήλ και της Αλίκης που κόβει την ανάσα

Γλυκάνισος επόμενα επεισόδια: Διαβάστε αναλυτικά ποια θα είναι η εξέλιξη της σειράς μυθοπλασίας του ΣΚΑΪ που, στην παρούσα φάση τουλάχιστον, θα προβάλλεται Παρασκευή και Σάββατο στις 21:00.

Η Ραζάν ενημερώνει τους δικούς της για την απόφαση του Στρατή να της ανοίξει ταβέρνα, ενώ ο Μπίλι πιέζει τον Πωλ να πάει στον Καρίμ και να του πει ότι ο γιος του Δεμίρη θέλει να του «φάει».

Μια αναπάντεχη επίσκεψη, όμως, ανατρέπει τα σχέδια όλων. Στο νησί καταφθάνει η σύζυγος του Στρατή, η Ελεάνα, η οποία φροντίσει να διαλύσει τη χαρά της Ραζάν και του Στρατή για το άνοιγμα της ταβέρνας.

Επιστρέφοντας, μάλιστα, στο σπίτι των Δεμίρηδων, επικοινωνεί με τον Ανδρέα, ο οποίος την ενημερώνει ότι καταφθάνει σύντομα στο νησί.

Έπειτα από αυτές τις εξελίξεις, η Ραζάν νιώθει προδομένη. Μάταια ο Στρατής προσπαθεί να της εξηγήσει ότι ο γάμος του με την Ελεάνα είναι πλέον τυπικός.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η Χρυσάνθη δείχνει τη φωτογραφία με το φιλί του Στρατή με τη Ραζάν, που είχε βγάλει έξω από την ταβέρνα.

Στο μεταξύ, ο Άγγελος με τη Μαργαρίτα βρίσκουν φωτογραφίες αυτών που τον ξυλοφόρτωσαν. Έκπληκτη εκείνη, συνειδητοποιεί ότι είναι οι ίδιοι άνθρωποι που βρέθηκαν μαχαιρωμένοι. Λίγο αργότερα, δείχνουν τις φωτογραφίες στον Θανάση, ο οποίος αναλαμβάνει να ανακαλύψει τι κρύβεται πίσω από αυτήν την περίεργη ιστορία.

Παράλληλα, η Αλίκη επισκέπτεται τη μητέρα της στη φυλακή. Έπειτα από μερικά ποτά, ο Ραφαήλ δέχεται την πρόσκληση της Αλίκης για ένα τελευταίο ποτό στο σπίτι της.

Και κάπως έτσι ξεκινά μια καυτή ερωτική βραδιά, που θα σημαδέψει τη ζωή και των δύο.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τα επόμενα επεισόδια «Γλυκάνισος» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime

Δείτε το trailer της σειράς «Γλυκάνισος» για τα επεισόδια της Παρασκευής και του Σαββάτου: