Σε μεγάλες αλλαγές προχωράει ο ΣΚΑΪ μετά τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε στην πρεμιέρα η σειρά Γλυκάνισος.

Σε μεγάλες αλλαγές προχωράει ο ΣΚΑΪ μετά τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε στην πρεμιέρα η σειρά Γλυκάνισος.

Δεν έχει βγει τυχαία η παροιμία «Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται», με τον ΣΚΑΪ να προχωρά σε ριζικές αλλαγές στη μετάδοση της νέας σειράς, «Γλυκάνισος».

Όπως διαβάσατε στο Sportime, η ιστορία που διαδραματίζεται στη Μυτιλήνη είναι ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του καναλιού για την μάχη που θα δοθεί και τη νέα σεζόν στη τηλεθέαση.

Ωστόσο, οι τηλεθεατές δεν έδειξαν την προτίμησή τους στην συγκεκριμένη σειρά αφήνοντας την σε χαμηλές πτήσεις. Έτσι, εν μέσω σεναρίων για πρόωρο φινάλε, το κανάλι του Φαλήρου προχώρησε άμεσα σε αλλαγή προγράμματος.

Το δεύτερο επεισόδιο που ήταν προγραμματισμένο για το βράδυ της Τρίτης (20/9) δεν προβλήθηκε, με το σταθμό να προβάλλει ξένη ταινία, δίχως να βγάλει κάποια ανακοίνωση.

Αργότερα, με ένα μήνυμα στον επίσημο λογαριασμό της σειράς στο Instagram έγινε γνωστό πως ο Γλυκάνισος θα επανέλθει την Παρασκευή 23/09 στις 21:00 με διπλό επεισόδιο και από δω και πέρα θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο την ίδια ώρα.

Η αλήθεια είναι πως ο ανταγωνισμός ήταν αρκετά υψηλός, αν αναλογιστεί κανείς πως απέναντι είχε σειρές όπως ο Σασμός και η Γη της Ελιάς, που έχουν αποκτήσει ήδη το δικό τους μεγάλο κοινό από την πρώτη σεζόν.

Μένει να δούμε αν η απόφαση του ΣΚΑΪ να τη μετακινήσει τις μέρες προβολής θα φέρει αποτελέσματα.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις της σειράς «Γλυκάνισος» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime.