Αποκαλυπτικός για την προσωπική του ζωή σε συνέντευξή του ο ηθοποιός Νικόλας Μπράβος, ανέφερε ότι εργάζεται και ως ντελίβερι

Αποκαλυπτικός για την προσωπική του ζωή σε συνέντευξή του ο ηθοποιός Νικόλας Μπράβος, μίλησε για τις φωτεινές και στις «σκοτεινές» του στιγμές. 

Ακομπλεξάριστος και με το θάρρος της γνώμης του ο ηθοποιός Νικόλας Μπράβος αναφέρθηκε σε αρκετές καταστάσεις της προσωπικής του ζωής. Μιλώντας στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που βίωσε όταν ήταν μικρός, αλλά και το σοκ που βίωσε το πρώτο διάστημα όταν ήρθε στην Αθήνα από το Ξυλόκαστρο όπου μεγάλωσε.’

Επίσης αποκάλυψε ότι ζούσε στα κόκκινα φτάνοντας αρκετές φορές κοντά στον θάνατο, ενώ δεν δίστασε να παραδεχθεί ότι εργάζεται ως ντελίβερι προκειμένου να συμπληρώνει το εισόδημά του. Μάλιστα αναφέρθηκε στο τι συμβαίνει όταν τον αναγνωρίζουν κάποιοι πελάτες που τους πάει τις παραγγελίες.

Αρχικά ο Νικόλας Μπράβος είπε: «Τα πρώτα χρόνια που ήρθα στην Αθήνα ήμουν αρκετά ζωηρός. Ήρθα από τον μικρόκοσμο του Ξυλοκάστρου, ξαφνικά στο χάος της Αθήνας. Κινδύνευσα αρκετές φορές να σκοτωθώ με το μηχανάκι μου. Ζούσα στα κόκκινα και δεν το έχω μετανιώσει. Έχω φάει τα μούτρα μου, όχι λίγες φορές, έχω κάνει πολλά λάθη αλλά είμαι ακόμα ζωντανός.

Δεν πίστευα στον εαυτό μου και στις δυνατότητες μου. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην είμαι ειλικρινής πρώτα από όλα απέναντι στον εαυτό μου και έπειτα απέναντι στους άλλους. Θέλω να πιστεύω όμως ότι τώρα πια, αφού έχω βαρέσει το κεφάλι μου και έχω πέσει βαθιά μες στο πηγάδι, μου έχει γίνει μάθημα. Οι ρίζες του προβλήματος ξεκινούν από την παιδική ηλικία.

Δουλεύω από πολύ μικρή ηλικία. Έχω δουλέψει σερβιτόρος, έχω δουλέψει σε συσκευαστήριο σταφυλιών, έχω δουλέψει σε πιάνο μπαρ σαν πιανίστας. Πολύ πρόσφατα δούλεψα και συνεχίζω να δουλεύω σαν ντελίβερι και είναι για μένα μια οικονομική βοήθεια. Έτσι ξεχρέωσα και το σπίτι μου. Τους πελάτες δεν τους πιάνεις πουθενά. Κάποιοι με αναγνωρίζουν από τη φωνή. Μου λένε «για βγάλε τη μάσκα να σε δούμε. Μήπως είσαι ηθοποιός». Ένας άλλος πελάτης μου έβαλε τις φωνές γιατί του πήγα την παραγγελία νωρίτερα και τον έβγαλα από το μπάνιο!», κατέληξε ο Νικόλας Μπράβος.