Στο Παρίσι για φωτογράφηση του μεγάλου Γάλλου, σχεδιαστή μόδας Ζαν Πολ Γκοτιέ βρίσκεται η κριτής του GNTM, Σοφία Χατζηπαντελή.

Στο Παρίσι, για φωτογράφηση του μεγάλου σχεδιαστή μόδας Ζαν Πολ Γκοτιέ, βρίσκεται η κριτής του GNTM, Σοφία Χατζηπαντελή.

Μπορεί η Σοφία Χατζηπαντελή μπορεί να αποχωρεί από το GNTM, προσεχώς, όμως όπως φαίνεται δεν τα… έβαψε και μαύρα! Κάθε άλλο…

Το εκκεντρικό μοντέλο και κριτής του ριάλιτι μόδας του STAR Channel, πήρε το πρώτο αεροπλάνο και «πετάχθηκε» μέχρι τη Γαλλία. Παρίσι συγκεκριμένα.

Και όχι για να δει την Αψίδα του Θριάμβου, ούτε να γευματίσει σε κάποιο γραφικό Μπιστρό, αλλά για χάρη του Ζαν Πολο Γκοτιέ! Ναι του μεγάλου Γάλλου σχεδιαστή μόδας!

Σύμφωνα με τις αναρτήσεις που έκανε η Σοφία Χατζηπαντελή η πρόσκληση που έλαβε είναι για φωτογράφηση. Και από ότι φαίνεται περνάει καλά, πολύ καλα! Μάλιστα, όπως θα δείτε παρακάτω, ο Γκοτιέ είχε φροντίσει να της έχει ειδικά αφιερωμένο με το όνομά της και το γνωστό άρωμα που φέρει την υπογραφή του (αυτό που θυμίζει κονσερβοκούτι ντε)!

Στο μεταξύ, το Twitter πήρε «φωτιά» για Καγιά, Χατζηπαντελή και GNTM μετά τα όσα έγιναν στο τελευταίο επεισόδιο.

GNTM: Δείτε τι ανέβασε στο Instagram stories της η Σοφία Χατζηπαντελή

Στο Παρίσι για φωτογράφηση του μεγάλου Γάλλου, σχεδιαστή μόδας Ζαν Πολ Γκοτιέ βρίσκεται η κριτής του GNTM, Σοφία Χατζηπαντελή. Στο Παρίσι για φωτογράφηση του μεγάλου Γάλλου, σχεδιαστή μόδας Ζαν Πολ Γκοτιέ βρίσκεται η κριτής του GNTM, Σοφία Χατζηπαντελή. Στο Παρίσι για φωτογράφηση του μεγάλου Γάλλου, σχεδιαστή μόδας Ζαν Πολ Γκοτιέ βρίσκεται η κριτής του GNTM, Σοφία Χατζηπαντελή. Στο Παρίσι για φωτογράφηση του μεγάλου Γάλλου, σχεδιαστή μόδας Ζαν Πολ Γκοτιέ βρίσκεται η κριτής του GNTM, Σοφία Χατζηπαντελή. Στο Παρίσι για φωτογράφηση του μεγάλου Γάλλου, σχεδιαστή μόδας Ζαν Πολ Γκοτιέ βρίσκεται η κριτής του GNTM, Σοφία Χατζηπαντελή. Στο Παρίσι για φωτογράφηση του μεγάλου Γάλλου, σχεδιαστή μόδας Ζαν Πολ Γκοτιέ βρίσκεται η κριτής του GNTM, Σοφία Χατζηπαντελή. Στο Παρίσι για φωτογράφηση του μεγάλου Γάλλου, σχεδιαστή μόδας Ζαν Πολ Γκοτιέ βρίσκεται η κριτής του GNTM, Σοφία Χατζηπαντελή. Στο Παρίσι για φωτογράφηση του μεγάλου Γάλλου, σχεδιαστή μόδας Ζαν Πολ Γκοτιέ βρίσκεται η κριτής του GNTM, Σοφία Χατζηπαντελή. Στο Παρίσι για φωτογράφηση του μεγάλου Γάλλου, σχεδιαστή μόδας Ζαν Πολ Γκοτιέ βρίσκεται η κριτής του GNTM, Σοφία Χατζηπαντελή. Στο Παρίσι για φωτογράφηση του μεγάλου Γάλλου, σχεδιαστή μόδας Ζαν Πολ Γκοτιέ βρίσκεται η κριτής του GNTM, Σοφία Χατζηπαντελή. Στο Παρίσι για φωτογράφηση του μεγάλου Γάλλου, σχεδιαστή μόδας Ζαν Πολ Γκοτιέ βρίσκεται η κριτής του GNTM, Σοφία Χατζηπαντελή. Στο Παρίσι για φωτογράφηση του μεγάλου Γάλλου, σχεδιαστή μόδας Ζαν Πολ Γκοτιέ βρίσκεται η κριτής του GNTM, Σοφία Χατζηπαντελή. Στο Παρίσι για φωτογράφηση του μεγάλου Γάλλου, σχεδιαστή μόδας Ζαν Πολ Γκοτιέ βρίσκεται η κριτής του GNTM, Σοφία Χατζηπαντελή.

Στο Παρίσι για φωτογράφηση του μεγάλου Γάλλου, σχεδιαστή μόδας Ζαν Πολ Γκοτιέ βρίσκεται η κριτής του GNTM, Σοφία Χατζηπαντελή.