Τι θα γίνει με το GNTM τη νέα σεζόν στο STAR; Τι ακούγεται, ποιο θα είναι το μέλλον του διαγωνισμού μόδας τη νέα σεζόν;

Τι θα γίνει με το GNTM τη νέα σεζόν στο STAR; Τι ακούγεται, ποιο θα είναι το μέλλον του διαγωνισμού μόδας;

Το GNTM αποτελεί ένα από τα δυνατά προγράμματα του STAR. Και ασφαλώς είναι σε ετήσια βάση του αποφέρει πολλά από την εξαιρετική τηλεθέαση που έχει. Μόνο που η τρέχουσα σεζόν δεν είναι σαν τις προηγούμενες.

Άλλαξαν πολλά πράγματα από το ξεκίνημα και το άκρως πετυχημένο concept των πρώτων σεζόν. Τότε είχαμε Βίκυ Καγιά, Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τα μεταξύ τους νεύρα και Έλενα Χριστοπούλου. Πλέον αυτές απουσιάζουν και ειδικά η φυγή της Βίκυς Καγιά δεν ευνόησε καθόλου το κανάλι. Καμία πλευρά. Αποδυναμώθηκε το GNTM δεν ενισχύθηκε το DWTS. Έχουμε αναφέρει τους λόγους της πτώσης του GNTM.

Σε ότι έχει να κάνει με τα ριάλιτι, η αλήθεια είναι πως το STAR στηρίζει. Είδαμε ας πούμε με το Masterchef πως δεν το κουνάει κανείς. Κάθε χρόνο παίρνει φόρα και πάει με τσίτα τα γκάζια. Το ερώτημα είναι βέβαια τι θα κάνει κι αυτό φέτος, με το γενικό σύνολο του καναλιού να είναι χαμηλό. Πάντως, γενικότερα το STAR δίνει δεύτερες ευκαιρίες στα project του.

GNTM: Τα σενάρια για το μέλλον του ριάλιτι μόδας

Έχει παρθεί η απόφαση πως δεν πρόκειται να σταματήσει ή να τελειώσει το ριάλιτι μόδας. Το GNTM μπορεί στατρέχοντα νούμερα τηλεθέασης να απογοητεύει, αυτό δεν σημαίνει όμως πως δεν υπάρχει πλάνο για τη σωτηρία του. Ας πάρουμε λοιπόν τα πράγματα από την αρχή.

Με βάση αυτό πρέπει να θεωρούμε δεδομένο πως το GNTM δεν είναι στην τελευταία χρονιά. Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα το δούμε και την επόμενη. Διότι η πρώτη σκέψη του STAR είναι το να «ξεκουράσει». Να το πάρει δηλαδή σε λογική Survivor. Όταν το 3ο δηλαδή είχε πολύ χαμηλά νούμερα, στον ΣΚΑΪ έκαναν μπρέικ για ένα χρόνο και την επόμενη σεζόν που επανήλθε έκανε τον χαμό που είδαμε την περυσινή σεζόν.

Πέρα από αυτό το σενάριο παίζε και αυτό της επιστροφής της Βίκυς Καγιά. Σε μια τέτοια περίπτωση δεν αποκλείεται να δούμε το GNTM να υπάρχει κανονικά τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Σίγουρα όμως με κάποιες διαφορές. Μία από αυτές μπορεί να είναι να δούμε τους διαγωνιζόμενους να χωρίζονται σε ομάδες και να γίνεται το παιχνίδι στην πορεία ατομικό. Με τη μορφή που το ξέραμε πάντως για τη νέα σεζόν, τέλος.

Ο γύπας του περυσινού GNTM δεν μίλησε για τα καλύτερα λόγια για τη φετινή εκδοχή.