Χωρίς καμία παρεξήγηση για την κοπέλα, αλλά η Σοφία Χατζηπαντελή κάνει ότι θέλει στο GNTM. Ίσως και γι΄ αυτό να έφυγε.

Χωρίς καμία παρεξήγηση για την κοπέλα, αλλά η Σοφία Χατζηπαντελή κάνει ότι θέλει στο GNTM. Ίσως και γι΄ αυτό να έφυγε.

Η Σoφία Χατζηπαντελή τελείωσε από το GNTM. Κι όσο βλέπουμε τα επεισόδια μπροστά, τόσο καταλαβαίνουμε και το γιατί. Είναι αλλού η κοπέλα, από όλες τις απόψεις. Ακόμα και στον τρόπο που έδωσε τη Wild Card. Χωρίς παρεξήγηση για την τυχερή κοπέλα που την πήρε.

Ευτυχώς σύντομα θα αντικατασταθεί η Σοφία Χατζηπαντελή στο GNTM. Έχει και η παραγωγή του STAR τα όριά της είναι η αλήθεια. Μπορεί στο πρώτο επεισόδιο να γελάσαμε λίγο, αλλά τη συνέχεια δεν την άντεξε ούτε η Βίκυ Καγιά. Όλο το ύφος της είναι μακριά από αυτό που αποκαλούμε τηλεοπτικό. Δεν μπορεί να μιλήσει, δεν μπορεί να συντονιστεί με τους υπόλοιπους κριτές και στην τελική δεν έχει να προσφέρει κάτι και στο show.

Και να σας πω την αλήθεια, από μόδα γνωρίζω τα βασικά. Μην το παίξω τώρα έξυπνη. Αλλά μερικά πράγματα όλες μας λίγο πολύ μπορούμε να τα αντιληφθούμε. Για ποιο λόγο έδωσε τη wild card στην κοπέλα που την έδωσε; Επειδή της έκανε κλικ; Επειδή είναι και εκείνη Κύπρια; Δεν ήταν για να περάσει, κι ας μην αρχίσουμε τις αηδίες για body shaming, ή περιττά κιλά, ή τα τατουάζ. Δεν ήταν για να περάσει η κοπέλα, τι να λέμε…

Δείτε το βίντεο