Σταμάτησε ξαφνικά το Happy day, η εκπομπή που παρουσιάζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο κανάλι του Alpha.

Happy Day: Αναστάτωση προκλήθηκε στον αέρα της εκπομπής του Alpha, Happy day που παρουσιάζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή όταν χάθηκε ο ήχος ενώ η εκπομπή συνεχιζόταν κανονικά, με αποτέλεσμα να τους βλέπουμε αλλά να μην τους ακούμε!

Πιο συγκεκριμένα η εκπομπή του Alpha, 40 λεπτά μετά την έναρξη της, αναγκάστηκε να πάει σε διαφημίσεις, καθώς αντιμετώπισε σοβαρό τεχνικό πρόβλημα!

Στη συνέχεια η Σταματίνα Τσιμτσιλή ενημέρωσε μέσω των instastories πως υπάρχουν προβλήματα με τον ήχο και δεν γνωρίζουν αν θα επανέλθουν. Μάλιστα, βγήκε εκτός πλατό και έκανε και ένα live και δεν έχασε το χιούμορ της με τους συνεργάτες της λέγοντας πως τους μάτιασαν!

Στη συνέχεια, αφού είδαν ότι το τεχνικό πρόβλημα δεν μπορούσε να αποκατασταθεί, ο σταθμός στη θέση της εκπομπής πρόβαλε ελληνική ταινία και ενώ η παρουσιάστρια αργότερα έδωσε ραντεβού με τους τηλεθεατές για αύριο.

Δείτε απόσπασμα από την ώρα που η εκπομπή, Happy Day είχε σοβαρό τεχνικό πρόβλημα και δεν ακουγόταν αλλά και ένα βίντεο με τα όσα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή σε story της στο Instagram!