×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Hunter Street : Μια εξαφάνιση ζητά απαντήσεις στο TeenNick!


    Γεωργία Τσιαρλή

Hunter Street : Μια εξαφάνιση ζητά απαντήσεις στο TeenNick!


Όταν ο “επαναστάτης” Max μένει μαζί με τους ευκατάστατους Hunter στο μεγάλο τους σπίτι στο Άμστερνταμ, το οποίο ταυτόχρονα είναι…μουσείο, γνωρίζει πως είναι και η τελευταία του ευκαιρία να κάνει τα πράγματα να λειτουργούν.

Ευτυχώς, οι Hunters είναι ευγενικοί και φιλόξενοι και τα τέσσερα παιδιά που ήδη διαμένουν εκεί κάνουν τον Max να νιώθει σαν στο σπίτι του!

Τι γίνεται όμως όταν ο κύριος και η κυρία Hunter εξαφανίζονται μυστηριωδώς;

Ο Max και τα νέα αδέλφια του πρέπει να ενωθούν για να μάθουν τι τους συνέβη ξεκινώντας από τα κρυμμένα μυστικά του μεγάλου σπιτιού τους, ακολουθώντας σημάδια που θα τους οδηγήσουν σε μια αναζήτηση στους δρόμους, τα κανάλια και τις σήραγγες του Άμστερνταμ. Ταυτόχρονα, πρέπει να κρατήσουν μυστική την εξαφάνιση των γονιών τους από τους ενήλικες γύρω τους, διαφορετικά οι κοινωνικές υπηρεσίες θα χωρίσουν τα παιδιά και θα στείλουν τον Max στο Ορφανοτροφείο Blackfriars.

Θα χρειαστεί επίσης να απομακρύνουν τους συγγενείς που διεκδικούν χρήματα, να αποτρέψουν έναν επιθετικό πωλητή ακινήτων, να κρατήσουν την οικογενειακή επιχείρηση σε λειτουργία και παράλληλα να είναι συνεπείς στο σχολείο!

Αυτά είναι τα παιδιά των Hunters και θα κάνουν τα πάντα για να φέρουν τους γονείς τους σπίτι και να κρατήσουν την οικογένεια ενωμένη.

Μια πλεκτάνη ενάντια στην οικογένεια Hunter που χρονολογείται εδώ και εκατοντάδες χρόνια είναι γεγονός ενώ “μια σκιώδη φιγούρα” που έχει το βλέμμα της στραμμένο στην καταστροφή…θα φέρει τα πάνω κάτω!

Μια σειρά μυστηρίου που θα σας κάνει να κολλήσετε…τα απογεύματα στο TeenNick!

Ανακαλύψτε την, τα απογεύματα 16:00 – 22:00 στο RISE TV!


Τελευταία Νέα