Η Γη της Ελιάς: Αποκλειστικό απόσπασμα από το επεισόδια της πρεμιέρας

Με αγωνία αναμένεται η πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου της σειράς «Η Γη της Ελιάς».

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου της σειράς «Η Γη της Ελιάς», με το πρώτο επεισόδιο να προβάλλεται τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στις 21:00.

Η σειρά του Mega θέλει να βάλει και πάλι «φωτιά» στην τηλεθέαση και να συνεχίσει από εκεί που είχε μείνει.

Όπως έχετε διαβάσει ήδη από το Sportime και το Η Γη της Ελιάς spoiler και από τη νέα σεζόν οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές, καθώς έρχονται μεγάλες αλλαγές για ζευγάρι της σειράς.

Μετά τη σύλληψη της Αθηνάς την ημέρα του γάμου του Φιλίππου και της Βασιλικής, ο Λυκούργος επιστρέφει στο σπίτι του και δεν μπορεί να καταλάβει τι ακριβώς έχει γίνει.

Οι δυσάρεστες εκπλήξεις όμως δεν έχουν σταματήσει. Μπροστά στα μάτια του θα συμβεί ένα συγκλονιστικό γεγονός που θα τον μπλέξει σε μια πολύ επικίνδυνη ιστορία. Στο μεταξύ, ο Κουράκος πιέζει την Αθηνά να ομολογήσει για τη δολοφονία του Δημήτρη.

Αυτή καταλαβαίνει ότι όλα τα στοιχεία είναι εναντίον της, ετοιμάζεται για την προφυλάκισή της και είναι έτοιμη να γνωρίσει την αγριότητα της φυλακής. Η Μαρία μαθαίνει από τις ειδήσεις τι έχει συμβεί και αμέσως κατεβαίνει στη Μάνη για να βρεθεί κοντά στη κόρη της.

Η εκπομπή του Mega «Χαμογέλα και Πάλι» εξασφάλισε αποκλειστικό απόσπασμα από το πρώτο επεισόδιο και το έβγαλε στη δημοσιότητα.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για την Γη της ελιάς και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime.