Η γη της ελιας επομενα επεισοδια: Το σήριαλ του Mega Channel συνεχίζεται με ακόμη πιο δυνατές και αναπάντεχες εξελίξεις στο νέο έτος.

Το σήριαλ «Η γη της ελιας» συνεχίζεται με τα ακόμη πιο δυνατές και αναπάντεχες εξελίξεις στις πρώτες εβδομάδες του νέου έτους.

Η γη της ελιας επομενα επεισοδια: Η σειρά του Mega Channel παραμένει ένα από τα πιο δυνατά προγράμματα στο φετινό τηλεοπτικό «τοπίο», καταφέρνοντας να παραμένει στις πρώτες θέσεις όσον αφορά την τηλεθέαση. Το Sportime σας κρατά πάντοτε ενήμερους για τις εξελίξεις στο σήριαλ «Η γη της ελιάς», και τώρα σας έχει και τη συνέχεια.

Στα επόμενα επεισόδια θα υπάρξει ένας άγριος τσακωμός ανάμεσα στην Αρετή και τον Στέφανο. Παράλληλα θα υπάρξει ένα ύποπτο τηλεφώνημα στον Θεοδόση.

Η γη της ελιας επομενα επεισοδια

Ο Ιάκωβος επεμβαίνει δυναμικά πριν ο Στάθης προλάβει να επηρεάσει την Ιουλία και τα τινάξει όλα στον αέρα. Ο Θεοδόσης δέχεται ένα ύποπτο τηλεφώνημα. Παράλληλα, οι φαντασιώσεις του Αλέξη συνεχίζονται, με τον Στέφανο να μπαίνει αυτή τη φορά στο στόχαστρό του.

Ο Φίλιππος αποφασίζει να μείνει για δύο-τρεις ημέρες στη Μάνη και μετά να γυρίσει στη Βασιλική μέχρι εκείνη να γεννήσει. Η Μυρτάλη κι η Ισμήνη ξεκινούν να παράγουν τις κρέμες και αφοσιώνονται στη δουλειά. Η επιστροφή της Μέλπως θορυβεί τον Λυκούργο, καθώς φοβάται για την αντίδραση της Χάιδως.

Η Αντιγόνη ενημερώνει τον Ανέστη για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Η Αρετή μαθαίνει για την παρουσία του Στέφανου στον γάμο της Ιουλίας και μαλώνουν άσχημα, ενώ η Μυρτάλη έχει αρχίσει να ενοχλείται από το υπερβολική αδυναμία του Στέφανου για τη μητέρα του.

Η γη της ελιας επομενα επεισοδια: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της Κυριακής (9/1/2022)

Ο Κωνσταντίνος δίνει εντολή στον Δημήτρη να κλέψουν το χρηματοκιβώτιο από το σπίτι του Ιάκωβου, αλλά η ληστεία δεν πηγαίνει σύμφωνα με το σχέδιο, καθώς ο Ιάκωβος αμύνεται με καραμπίνα. Ο Ισίδωρος καλεί σε επίσημο γεύμα όλη την οικογένεια Βρεττάκου, προκειμένου να καλωσορίσουν την Αντιγόνη, αλλά ο Μάνος αντιδρά, φέρνοντας τους υπόλοιπους σε πολύ δύσκολη θέση. Ο Ιάκωβος πολιορκεί πλέον ανοιχτά την Αθηνά κι εκείνη δεν δείχνει να ενοχλείται από το φλερτ του.

Η γη της ελιας επομενα επεισοδια: Δείτε παρακάτω το τρέιλερ για την Κυριακή (9/1/2022)