Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια:

Καταιγιστικές εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του Mega, «Η γη της ελιάς».

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η γη της ελιάς σαρώνει και φέτος στην τηλεθέαση, με τον δεύτερο κύκλο της σειράς του Mega να συναρπάζει!

Την ώρα που ανταγωνισμός ανάμεσα σε σειρές μυθοπλασίας, ριάλιτι, αλλά και Μουντιάλ έχει μεγαλώσει αισθητά, με την ιστορία αγάπης και εκδίκησης στη μαγευτική Μάνη να αποτελεί το «δυνατό χαρτί» του καναλιού.

Σε ό,τι αφορά τις εξελίξεις λοιπόν, όπως έχετε διαβάσει ήδη από το Sportime, ο Ισίδωρος αρνείται το ντιμπέιτ με τον Δημοσθένη, ωστόσο αυτή δεν θα είναι η μοναδική εξέλιξη που θα αλλάξει τις ισορροπίες.

Κι αυτό διότι, η Ειρήνη, η κόρη του Δημοσθένη και της Ασπασίας, γοητεύεται ιδιαίτερα από τον Φίλιππο και τον φλερτάρει έντονα. Ωστόσο, όταν εκείνος, προκειμένου να απαλλαγεί από αυτήν, την προσβάλλει άσχημα, τότε η Ειρήνη αποφασίζει να τον εκδικηθεί.

Αρχικά, λέει στην Αρετή πως ο Φίλιππος τη γλυκοκοιτάζει και στη συνέχεια πηγαίνει στον αστυνόμο Κουράκο και τον κατηγορεί για βιασμό.

Ο Γιώργης γνωρίζοντας καλά τον νεαρό άντρα και όσα έχουν προηγηθεί με την Κατερίνα – και όχι μόνο – κρατάει επιφυλακτική στάση και υπόσχεται να το ερευνήσει.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη Γη της ελιάς και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Δείτε το trailer από το επόμενο επεισόδιο της σειράς