Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Χωρίζουν Γιώργης - Ιουλία - Αυτό είναι το μέλλον του ζευγαριού

Όλα όσα θα γίνουν στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η γη της ελιάς».

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Νέες εξελίξεις στην Αρεόπολη θα φέρουν τα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Megaη Γη της ελιάς σύμφωνα με το νέο αποκαλυπτικό «Η Γη της ελιάς spoiler».

Η Γη της ελιάς συνεχίζει να συναρπάζει και να σαρώνει στην τηλεθέαση αποκτώντας το δικό της φανατικό κοινό ενώ τα όσα θα δείτε στη συνέχεια υπόσχονται ακόμη περισσότερα.

Όπως διαβάσατε ήδη από το Sportime, ο Ανέστης κάνει επίθεση στην Ευτυχία κάτι που θα έχει άσχημα αποτελέσματα που θα συγκλονίσουν την Μάνη αλλά δεν θα αποτελέσουν τις μοναδικές ανατροπές.

Πιο συγκεκριμένα, σε μια από τις μεγάλες εκπλήξεις που θα παρακολουθήσει το τηλεοπτικό κοινό στο μέλλον θα πρωταγωνιστούν η Ιουλία και ο Γιώργης.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Χωρίζουν Γιώργης – Ιουλία!

Ανατρεπτικό θα είναι το μέλλον της σχέσης του Κουράκου και της Ιουλίας που πλέον θα περάσουν σε μια άλλη φάση του γάμου και θα βιώσουν εξαιρετικά δύσκολες στιγμές.

Το γεγονός πως το ζευγάρι δυσκολεύεται να αποκτήσει το δικό του παιδί φαίνεται πως φέρνει ένταση ανάμεσα τους με τους καυγάδες να είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο.

Η αγάπη και τα έντονα θετικά συναισθήματα υποχωρούν και σιγά σιγά στη θέση τους έρχονται πολλά προβλήματα και γκρίνια, κάτι που προκαλεί τριβή.

Μετά την απόφαση της Ιουλίας πως θέλει να σταματήσουν τις προσπάθειες για να κάνουν παιδί, ο Κουράκος προτείνει στη γυναίκα του την εξωσωματική κάτι που την κάνει έξαλλη και την βγάζει εκτός εαυτού.

Στο προσκήνιο θα έρθει και η ζήλια του Γιώργη που δεν μπορεί να ξεπεράσει το γεγονός της σχέσης της γυναίκας του με τον Στάθη Καπερνάρο, τη σκιά του οποίου βλέπει παντού.

Όλα αυτά τα προβλήματα που έχουν βγει στην επιφάνεια κάνουν την Ιουλία σκεπτική και σύντομα θα ζητήσει από τον σύζυγο της λίγο χρόνο για να σκεφτεί.

Η απόφαση της όμως δείχνει να ειλημμένη και αφορά τον χωρισμό τους, ο οποίος δεν θα αργήσει να έρθει. Θα είναι αυτή η εξέλιξη μια ευκαιρία για να ξανασμίξει με τον Στάθη;

Ειδήσεις τώρα:

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Μαρίνα και Μάνος υιοθετούν τη μικρή Αγγελική

ΣΚΑΪ: Τέλος το Καλό Μεσημεράκι και ο Νίκος Μουτσινάς

OPEN: ΤΕΛΟΣ πασίγνωστος δημοσιογράφος – Παραίτηση φωτιά

Δείτε το trailer από το αποψινό επεισόδιο της σειράς: