Η γη της ελιας επομενα επεισοδια: Δύσκολες ώρες για Ιουλία και Κουράκο - Ο Φίλιππος σώζει Άννα και Λεωνίδα!

Όλες οι εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς, η γη της ελιάς.

Η γη της ελιας επομενα επεισοδια: Γεμάτα από ανατρεπτικές εξελίξεις αναμένονται να είναι τα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Megaη Γη της ελιάς σύμφωνα με όσα έρχεται για να αποκαλύψει το νέο «Η Γη της ελιάς spoiler» του Sportime.

Η ιστορία από την Μάνη συνεχίζει να συναρπάζει και τα όσα θα δείτε στη συνέχεια υπόσχονται ακόμη περισσότερα στη μάχη για την τηλεθέαση της prime time ζώνης.

Μέσα από το Sportime διαβάσατε ήδη πως στα επόμενα επεισόδια θα έρθουν τα πάνω κάτω στην Αρεόπολη με την Αρετή και τον Στέφανο να βρίσκονται στο πλευρό της Βασιλικής!

Αυτή όμως δεν θα είναι η μοναδική εξέλιξη που θα αλλάξει τις ισορροπίες καθώς στο μέλλον θα έρθουν νέες αναπάντεχες εκπλήξεις.

Η γη της ελιας επομενα επεισοδια: Δύσκολες ώρες για Ιουλία και Κουράκο

Στο επίκεντρο των εξελίξεων θα βρεθούν στα επόμενα επεισόδια η Ιουλία και ο αστυνόμος Κουράκος καθώς το γεγονός ότι δεν μπορούν να κάνουν παιδί παρά τις προσπάθειες τους, τους έχει γεμίσει με προβληματισμό.

Την ίδια ώρα, ο Κουράκος μαθαίνει ότι δεν έχει πρόβλημα τεκνοποίησης κι έτσι η Ιουλία προχωρά σε νέα σειρά εξετάσεων.

Παράλληλα, ο Φίλιππος αποφασίζει να αγοράσει το θερμοκήπιο της Άννας και του Λεωνίδα, γεγονός που από τη μια ανακουφίζει την Άννα, αλλά από την άλλη την απογοητεύει, καθώς γκρεμίζονται όλα της τα όνειρα.

Ακόμη, ο Στέφανος συνειδητοποιεί πως ο πατέρας του υπήρξε προφητικός και ότι η Αρετή του καταστρέφει τη μια σχέση πίσω από την άλλη. Εκείνη φυσικά αρνείται την κατηγορία και υποστηρίζει ότι πάντα επεδίωκε το καλό του.

Η Αντιγόνη βγαίνει εκτός εαυτού καθώς ο Ισίδωρος την κατηγορεί για πράξεις που δεν έκανε. Ο Δημήτρης δεν το βάζει κάτω και εκβιάζει την Αθηνά για περισσότερα χρήματα, με την απειλή ότι θα αποκαλύψει σε όλους το ένοχο μυστικό τους.

Δείτε το trailer από το επόμενο επεισόδιο της σειράς: