Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Δολοφόνοι θέλουν να τελειώσουν τον Χρήστο μέσα στη ταβέρνα του

Ο Χρήστος από την Γη της ελιάς θα βρεθεί στο στόχαστρο της μαφίας

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Μεγάλες ανατροπές ετοιμάζονται να φέρουν τα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Megaη Γη της ελιάς σύμφωνα με το νέο αποκαλυπτικό «Η Γη της ελιάς spoiler».

Η γη της ελιάς έριξε αυλαία και σάρωσε στην τηλεθέαση  όμως ο 2ος κύκλος της σειράς υπόσχεται πολλά περισσότερα ενώ έχει κλειδώσει η ημερομηνία που θα ξεκινήσει.

Όπως έχετε διαβάσει ήδη από το Sportime και από τη νέα σεζόν οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές, με τον Λυκούργο να ανακαλύπτει το παρελθόν του Κωνσταντίνου.

Αυτή όμως δεν θα είναι και η μοναδική εξέλιξη καθώς στο επίκεντρο των επόμενων επεισοδίων αναμένεται να βρεθεί ο Χρήστος που έχει μπει για τα καλά στο στόχαστρο της μαφίας.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Δολοφόνοι θέλουν να τελειώσουν τον Χρήστο μέσα στη ταβέρνα του

Ο Χρήστος ήρθε εντελώς ξαφνικά στη Μάνη και έφερε μπαράζ εξελίξεων με τη σχέση του με τη Μυρτάλη να είναι αυτή που είχε συζητηθεί περισσότερο.

Αυτή η σχέση όμως δεν έμελλε να στεριώσει με τη Μυρτάλη να βρίσκει καταφύγιο στην αγκαλιά του Αλέξη, κάτι που τρομοκράτησε τους πάντες και τους έβαλε σε σκέψεις.

Καταιγιστικές όμως θα είναι οι εξελίξεις και για τον Χρήστο καθώς σύντομα θα έρθουν στην επιφάνεια τα κρυμμένα του μυστικά αλλά και το σκοτεινό παρελθόν του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χρήστος φαίνεται πως είναι μπλεγμένος με την μαφία και ο ρόλος του στη Μάνη δεν είναι καθόλου μα καθόλου τυχαίος.

Ο ίδιος όμως φαίνεται πως θέλει να αφήσει πίσω του τα όσα έκανε παλιότερα και να ζήσει μια απολύτως φυσιολογική ζωή, με την Αρεόπολη να του δίνει την ευκαιρία να ξεφύγει.

Όχι όμως για πολύ καθώς η μαφία δεν αστειεύεται και σύντομα θα βρεθεί στο στόχαστρο της με άγνωστες συνέπειες. Έτσι θα δεχθεί δολοφονική επίθεση μέσα στην ταβέρνα.

Η επίθεση αυτή θα τον ανησυχήσει ιδιαιτέρως όμως δεν σκοπεύει να το αφήσει έτσι και θα ερευνήσει το θέμα σε βάθος!