Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Αρετή «πιάνει επ’ αυτοφώρω» τον Στάθη!

Η Γη της Ελιάς έρχεται και αυτή την εβδομάδα για να τα σαρώσει όλα και να καθηλώσει.

Πολλές είναι οι εξελίξεις που έρχονται στη Γη της Ελιάς , οι οποίες αναμένεται να κάνουν πάταγο στη σειρά, που φαίνεται ότι έχει αγαπηθεί πολύ από τον κόσμο.

Συγκεκριμένα, θα δούμε τον Δημήτρη να δέχεται απειλές από τη Μαρία ότι θα τον σκοτώσει, αν δε σταματήσει να ασχολείται με την κόρη, με τον ίδιο να ταράζεται με τα όσα ακούει.

Η Μέλπω έχει αποφασίσει να γίνει πιο θετική με τον Λυκούργο και έρχεται πιο κοντά του, αλλά ο ίδιος σκέφτεται τελείως διαφορετικά πράγματα.

Η Αρετή σοκάρεται όταν πιάνει τον Στάθη να μιλάει κρυφά στο τηλέφωνο και μάλιστα έξω από το σπίτι και πολύ αργά το βράδυ και δε θέλει και πολύ για να της μπουν υποψίες στο μυαλό της.

Η Γη της Ελιάς: Τι θα δούμε απόψε!

Απόψε στη σειρά του Mega θα έχουμε αρκετές συγκινήσεις, με τον Δημήτρη να δίνει χρήματα στην Άννα προκειμένου να κάνει τα στραβά μάτια και να βγάλει τον Ανέστη από το κρατητήριο.

Την ίδια ώρα, η Μαρία βάζει σε σκέψεις την Αθηνά, όσον αφορά τη διαθήκη του Ιπποκράτη που φαίνεται ότι έχει πειραχτεί.

Ο Στέφανος δεν έχει ξεπεράσει τη Μυρτάλη, με την Ελένη να κάνει τα πάντα για να έρθει πιο κοντά του, ωστόσο δεν μπορεί να τα καταφέρει.

Δεν είναι ο μόνος όμως, αφού και η ίδια η Μυρτάλη ακόμα έχει συναισθήματα για εκείνον, αφού της λείπει και συνεχίζει να τον σκέφτεται.

Αξίζει να σημειωθεί αν θα καταφέρει η Γη της Ελιάς αν θα καταφέρει να επικρατήσει στην τηλεθέαση αυτής της εβδομάδας βάζοντας από… κάτω τις Άγριες Μέλισσες και τον Σασμό.