Η Γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η δολοφονία του Κυριάκου τα ανατρέπει όλα - Σε σοκ η Αθηνά για το σκάνδαλο της μητέρας

Όλες οι εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Mega, «Η Γη της ελιάς» .

Η Γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ραγδαίες θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Mega, «Η Γη της ελιάς» σύμφωνα με το νέο μεγάλο «Η Γη της ελιάς spoiler».

Η ιστορία από την Μάνη έχει καταφέρει να μπει στις καρδιές των τηλεθεατών που της χαρίζουν υψηλές πτήσεις στη τηλεθέαση και το Sportime φροντίζει καθημερινά να σας αποκαλύπτει όλα όσα θα δείτε στα επόμενα επεισόδια.

Η δολοφονία του Κυριάκου θα φέρει νέες ανατροπές καθώς ο Δημήτρης θα δώσει εντολή στον Κεφαλά να σταματήσει τη φυτεία στο κτήμα των Στεφανέων.

Την ίδια στιγμή, η Αθηνά βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, φοβούμενη πως θα αποκαλυφθεί το παρελθόν της μητέρας της, σε ένα σκάνδαλο που θα βάλει σε κίνδυνο την ζωή της στην Αρεόπολη.

Ο Γρηγόρης ζητάει από την Ευτυχία να του δώσει το τηλέφωνο της και κανονίζουν να βρεθούν ενώ η Μυρτάλη νιώθει πιεσμένη από το γεγονός πως δεν μπορεί να μιλήσει ανοιχτά στον Στέφανο για το μυστικό της Βασιλικής για την εγκυμοσύνη.

Ακόμη, ο Γρηγόρης αναγκάζεται να μείνει κι άλλο στη Μάνη, καθώς το ανταλλακτικό από την Ιταλία αργεί να έρθει στο ελαιοτριβείο.

Τέλος, ο αστυνόμος Κουράκος και η Ιουλία περνούν μια νύχτα πάθους στην Καρδαμύλη, κάτι που θα οδηγήσει τον Στάθη στα άκρα μόλις το μάθει.

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Η Γη της ελιάς» (7/12, 21:00)

Η εικόνα της Ιουλίας μαζί με τον Κουράκο τσακίζει τον Στάθη, ενώ όλο το χωριό αρχίζει να κουβεντιάζει για το νέο ειδύλλιο. Η Αντιγόνη ζητά από τη Μαρίνα να ενημερώσει τον Μάνο για το αποτέλεσμα του τεστ DNA.

Ο Δημήτρης συνεχίζει να πολιορκεί την Αθηνά, επιμένοντας να τον συγχωρέσει και να κάνουν μια νέα αρχή. Η Βασιλική από την άλλη πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς μαθαίνει πως πρόκειται να γεννήσει κoριτσάκι.

Η Ευτυχία παλεύει να αποκαταστήσει τη σχέση της με τον Αποστόλη, όμως εκείνος δυσκολεύεται να τη δει φιλικά.

Ο Αλέξης πετυχαίνει τη Μυρτάλη στον δρόμο, αλλά πριν προλάβει να της μιλήσει, εκείνη το βάζει στα πόδια.

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο