Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Μαρία απειλεί τα «κάψει» τον Ιπποκράτη - Έξαλλη η Μυρτάλη

Όλα όσα θα γίνουν στα επόμενα επεισόδια του 2ου κύκλου της σειράς, η Γη της ελιάς.

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Γεμάτα ανατροπές και καθηλωτικές εξελίξεις αναμένεται να είναι τα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της σειράς Η Γη της Ελιάς.

Η σειρά του Mega κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, όπως και άλλες ελληνικές σειρές με το τηλεοπτικό πρόγραμμα να γεμίζει και τη μάχη της τηλεθέασης να είναι μεγάλη.

Όπως έχετε διαβάσει ήδη από το Sportime και το Η Γη της Ελιάς spoiler και από τη νέα σεζόν οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές, καθώς έρχονται μεγάλες αλλαγές για ζευγάρι της σειράς.

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Μαρία απειλεί τα «κάψει» τον Ιπποκράτη – Έξαλλη η Μυρτάλη

Η Μαρία είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα ώστε να σώσει την κόρη της, παρά το γεγονός πως η Αθηνά την ικετεύει να μη το κάνει.

Μαρία και Μαργαρίτα φαίνεται πως ενώνουν τις δυνάμεις τους και ζητούν βοήθεια από τον Λυκούργο. Εκείνος υπόσχεται να βοηθήσει την Αθηνά να αθωωθεί. Αυτό δεν θα είναι καθόλου εύκολο καθώς η κίνησή της να παρουσιάσει τον γιο της ως εραστή της θα φέρει μεγάλα προβλήματα.

Η Μαρία πλησιάζει τη Μυρτάλη και της ξεκαθαρίζει πως είναι διατεθειμένη να «κάψει» τον Ιπποκράτη στη δίκη. Πιο συγκεκριμένα, της τονίζει πως θα σηκωθεί να μιλήσει στο δικαστήριο για το πόσο άσχημα φερόταν ο Ιπποκράτης στην κόρη της και για το πόσο κακοποιητική συμπεριφορά είχε απέναντί της.

Η Μυρτάλη γίνεται έξαλλη όταν το ακούει, καθώς αναμένεται να σπιλωθεί η μνήμη του πατέρα της ώστε να γλιτώσει η πρώην γυναίκα του. Όμως αυτό δεν πτοεί την Μαρία που τονίζει πως είναι διατεθειμένη να φτάσει στα άκρα ώστε να σώσει το παιδί της, ακόμα και να σπιλώσει το όνομα του Ιπποκράτη.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για την Γη της ελιάς και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime.