Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Μυρτάλη χάνει στο εφετείο - Ο Αλέξης εξαφανίζεται - Ο πατέρας του θα τον βοηθήσει να τα ξαναφτιάξουν

Η Γη της ελιάς συνεχίζεται και τα επόμενα επεισόδια θα φέρουν καταιγιστικές εξελίξεις για τον μέλλον της Μυρτάλης!

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Τα πάνω κάτω θα έρθουν στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Mega, σύμφωνα με όσα φέρνει το νέο «Η Γη της ελιάς spoiler».

Η ιστορία από την Μάνη συνεχίζει την τρελή της πορεία στην τηλεθέαση και τα όσα θα δείτε στη συνέχεια αναμένεται να σας συναρπάσουν.

Όπως διαβάσατε από το Sportime, η Αρετή θα χαστουκίσει την Βασιλική όταν εκείνο θα πάρει την απόφαση να επιστρέψει στο πατρικό της για να αντιμετωπίσει την μητέρα της.

Αυτή όμως, δεν θα είναι και η μοναδική εξέλιξη καθώς δύσκολες στιγμές θα βιώσει και πάλι η Μυρτάλη.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αναφέρει το περιοδικό «My TV», η νεαρή πρωταγωνίστρια θα βρεθεί αντιμέτωπη με μια ακόμη δικαστική ήττα, αυτή την φορά στο εφετείο.

Πριν από την απόφαση όμως θα δούμε την αγωνία να επικρατεί για την Μυρτάλη αλλά και για τον Ισίδωρο που νιώθει πως απειλείται και πως μπορεί να αποκαλυφθεί το μαγείρεμα στην διαθήκη του Ιπποκράτη.

Ιάκωβος και Ιουλία θα σταθούν στο πλευρό της ανιψιάς τους στο εφετείο και απέναντι από τον αδερφό τους, σε μια εξέλιξη που δεν θα αρέσει καθόλου στον Ισίδωρο.

Η απόφαση όμως δεν αργεί να βγει, με τον Λυκούργο να ανακοινώνει στην Μυρτάλη πως η αίτηση της απορρίφθηκε, όμως έχει το δικαίωμα να ασκήσει εκ νέου έφεση.

Εκείνη όμως δείχνει απογοητευμένη και παράλληλα αποφασισμένη να τα παρατήσει και να αποδεχθεί πως δεν πρόκειται να δικαιωθεί ενώ μπορεί πλέον να αφοσιωθεί στην εταιρία με τα καλλυντικά που έχει στήσει.

Την ίδια στιγμή, ο Αλέξης βρίσκεται και πάλι αντιμέτωπος με τους εφιάλτες του, καθώς βλέπει όλο και πιο συχνά σε όραμα την Μυρτάλη.

Έτσι, μη μπορώντας να αντέξει, θα τον δούμε να εξαφανίζεται γεγονός που προκαλεί μεγάλη ανησυχία στην Μυρτάλη που φοβάται για την ακεραιότητα της.

Αιτία για να συμβεί αυτό, είναι ο χωρισμός της Μυρτάλης και του Στέφανου, που τον έκανε να πιστέψει πως έχει και πάλι ελπίδες, όμως γρήγορα κατάλαβε πως πρόκειται για ένα παιχνίδι του μυαλού του.

Έτσι, αποφασίζει να φύγει άμεσα προκειμένου να ηρεμήσει, με την Μαργαρίτα και τον Θεοδόση να τον αναζητούν με αγωνία.

Η Μαργαρίτα όμως θα τον εντοπίσει και θα καυγαδίσει άσχημα μαζί του ενώ ο Θεοδόσης του υπόσχεται να τον βοηθήσει να γίνει ζευγάρι με την Μυρτάλη.

Τι θα γίνει στο σημερινό επεισόδιο της σειράς, Η γη της ελιάς (27/1, 21:00)

Ο Ισίδωρος δεν λέει να ξεχάσει το θέμα του θησαυρού κι όλες οι υποψίες του πλέον πέφτουν πάνω στον Μάνο.

Ο Ιάκωβος, που ξέρει την αλήθεια, προσπαθεί να τον αποπροσανατολίσει, ενώ παράλληλα πείθει δια της πλαγίας οδού τη Μαρίνα να αναβάλει τον γάμο της μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Η Ευτυχία πέφτει θύμα μιας ύποπτης ληστείας και η Άννα υποψιάζεται πως πίσω από όλο αυτό κρύβεται ο Ανέστης.

Το κλίμα ανάμεσα στη Μυρτάλη και τον Στέφανο παραμένει ψυχρό, αλλά μια μεγάλη παραγγελία καλλυντικών της δίνει χαρά και την κρατά απασχολημένη.

Η Ιουλία ζητά να αναβαθμιστεί ο ρόλος της στο ελαιοτριβείο, γεγονός που βρίσκει τους πάντες σύμφωνους και κυρίως τον Ισίδωρο, ο οποίος αναγνωρίζει πόσο καλή επιρροή ασκεί ο Γιώργης πάνω της.

Διαβάστε επίσης: Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ερωτική εξομολόγηση του Θεοδόση στη Μαργαρίτα – Άννα και Λεωνίδας σε ακατάλληλη σκηνή – Βόμβα η απόφαση του εφετείου

 

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο