MEDIA

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ληστεύουν την Ευτυχία – Στον Μάνο οι υποψίες για την κλοπή του θησαυρού

Όλες οι καταιγιστικές εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Mega, η Γη της ελιάς.
Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ληστεύουν την Ευτυχία - Στον Μάνο οι υποψίες για την κλοπή του θησαυρού

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Τα πάνω κάτω αναμένονται να έρθουν στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Mega, Η Γη της ελιάς, σύμφωνα με όσα αναφέρει το νέο «Η Γη της ελιάς spoiler».

Η ιστορία από την Μάνη παραμένει ψηλά στην τηλεθέαση και όχι άδικα ενώ τα όσα θα δείτε στη συνέχεια υπόσχονται ακόμη μεγαλύτερα νούμερα στην prime time.

Μέσα από το Sportime διαβάσατε για την πρόθεση της Αθηνάς να εξομολογηθεί το έγκλημα που διέπραξε όμως αυτή δεν θα είναι η μοναδική εξέλιξη.

Στο επίκεντρο αναμένεται να βρεθεί για ακόμη μια φορά ο Μάνος Βρεττάκος, ο οποίος είναι και ο βασικός ύποπτος για την κλοπή του θησαυρού.

Τα όσα έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό και οι προστριβές με τον πατέρα του φαίνεται να κάνουν τους υπόλοιπους να υποπτεύονται πως αυτός είναι πίσω από όλα.

Εκείνος που ξέρει όμως την αλήθεια είναι ο Ιάκωβος και προσπαθεί να μπερδέψει τον Ισίδωρο ενώ πείθει την Μαρίνα να περιμένει για τον γάμο της μέχρι τον προσεχή Δεκέμβριο.

Την ίδια στιγμή, δύσκολες ώρες θα περάσει η Ευτυχία που θα πέσει θύμα ληστείας, με την Άννα να πιστεύει πως από πίσω κρύβεται ο Ανέστης που θέλει να την εκδικηθεί.

Σε κρίση βρίσκεται η σχέση της Μυρτάλης και του Στέφανου, όμως ένα ευχάριστο επαγγελματικό γεγονός θα κάνει την Μυρτάλη χαρούμενη.

Η Ιουλία αποφασίζει να μπει ενεργά στο ελαιοτριβείο και προτείνει στα αδέρφια της να αναλάβει χρέη υπεύθυνης ενώ ο Θεοδόσης αποφασίζει να ονομάσει την ταβέρνα του Μαργαρίτα, προς στιγμήν της πρώην συζύγου του.

Τι θα δείτε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς, η Γη της ελιάς (18/1, 21:00)

Η αποκάλυψη του γάμου της Βασιλικής με τον Φίλιππο βγάζει τον Στάθη εκτός εαυτού. Τα νέα μαθαίνουν και η Αρετή με τον Στέφανο.

Η Αρετή θέλει να πάει στο σπίτι της Χάιδως και να της ορμήσει, αλλά ο Στάθης αναλαμβάνει να κάνει εκείνος το ξεκαθάρισμα των λογαριασμών, ξεκινώντας πρώτα από τον Αποστόλη. πως θα αντιδράσει ο Αποστόλης;

Η Άννα ειδοποιεί τη Βασιλική πως το μυστικό μαθεύτηκε κι εκείνη πανικοβάλλεται. Φοβάται πάρα πολύ την αντίδραση των γονιών της.  Ο Λυκούργος και η Μαργαρίτα είναι οι επόμενοι που θα μπουν στο στόχαστρο του Στάθη, καθώς απεικονίζονται στις φωτογραφίες του γάμου.

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα

ΣΧΟΛΙΑ