MEDIA

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Δημοσθένης δανείζει στη Μυρτάλη – Ο Στάθης βγάζει όπλο στον Ρουφουλέα

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις από τη συνέχεια της σειράς «Η γη της ελιάς».
Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Δημοσθένης δανείζει στη Μυρτάλη - Ο Στάθης βγάζει όπλο στον Ρουφουλέα

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η γη της ελιάς συνεχίζεται πιο συναρπαστική από ποτέ με τη σειρά του Mega να είναι ένα από τα λίγα προγράμματα που κοντράρει στα ίσα στην τηλεθέαση αυτή τη περίοδο το Μουντιάλ.

Ο Ρουφουλέας βρίσκεται πλέον στο στόχαστρο της αστυνομίας με τον εισαγγελέας Οικονομέα να δίνει την εντολή για μία αιφνιδιαστική παρέμβαση στις δράσεις του. Ωστόσο όλα αυτά γίνονται χωρίς κανείς να ξέρει ότι ο Στάθης έχει στήσει το δικό του σχέδιο για να βρει το αγόρι που έχει απαχτεί.

Ο Ισίδωρος όπως και όλοι συμφωνούν με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Όμως η Μυρτάλη δε μπορεί να ανταπεξέλθει οικονομικά και ζητάει από τον Δημοσθένη να της δανείσει χρήματα ο οποίος παράλληλα μπαίνει όλο και πιο βαθιά στο εμπόριο ναρκωτικών στην Αθήνα.

Οι προσεγγίσεις του εισαγγελέα στην Αθηνά δε πιάνουν τόπο. Η παιδοψυχολόγος δε διευκολύνει τον Σωκράτη στο θέμα της Αγγελικής και η αγωνία κορυφώνεται για την κηδεμονία της. Η Ειρήνη βάζει λόγια στην Αρετή ότι ο Φίλιππος την γλυκοκοιτάζει.

Στο μεταξύ ο Στάθης προχωράει με το σχέδιό του και φέρνει όπλο στη συνάντησή του με τον Ρουφουλέα κάτι που βάζει τη ζωή του σε κίνδυνο. Ο Στάθης θα απειλήσει τον άντρα με το όπλο ζητώντας του να του δώσει άμεσα πίσω το μικρό αγόρι. Όμως γρήγορα τα πράγματα θα ξεφύγουν με την αστυνομία να μη προλαβαίνει την κατάσταση.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Δημοσθένης στήνει παγίδα στη Μυρτάλη

Ο Δημοσθένης αρπάζει την ευκαιρία που έψαχνε για το σχέδιό του με τη Μυρτάλη μετά την παράκλησή της για δανεικά. Της δίνει τα χρήματα για να συμμετάσχει στην αύξηση κεφαλαίου της εταιρίας με την κοπέλα να μπαίνει σε επικίνδυνα μονοπάτια.

Η Αθηνά μιλάει με τη μητέρα της για τον εισαγγελέα και την επιμονή του να τη συναντήσει. Η μητέρα της όμως θα έχει άλλη στάση και την προτρέπει να κάνει τη συνάντηση.

Ο Κίμωνας ο γιος του Δημοσθένη και της Ασπασίας κάνει την εμφάνισή του ξαφνικά στο χωριό με τους γονείς του να χαίρονται δεόντως.

Η Ειρήνη συνεχίζει τις προσπάθειές της να προσεγγίσει τον Φίλιππο όμως κάθε φορά πέφτει πάνω σε έναν απροσπέλαστο τοίχο.

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για τη «Γη της ελιάς» και τις υπόλοιπες αγαπημένες σας σειρές βρίσκονται στο Mediatime.

Δείτε ακόμη:

Τηλεθέαση: Μάχη δίχως τέλος για Μουντιάλ και Γη της ελιάς – Τι έκαναν Μαύρο Ρόδο, The Voice

Η γη της ελιάς: Πρωταγωνίστρια ρίχνει το Instagram με την εντυπωσιακή εμφάνιση της (pics)

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα

ΣΧΟΛΙΑ