Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Δημοσθένης ξεδιπλώνει το σκληρό του πρόσωπο

Όλες οι εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς, η Γη της ελιάς.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Μεγάλες ανατρεπτικές εξελίξεις που σοκάρουν έρχονται στη σειρά του Mega «Η γη της ελιάς» σύμφωνα με τα νέα «Η γη της ελιάς spoiler».

H σειρά συνεχίζει να καθηλώνει τους τηλεθεατές σαρώνοντας την τηλεθέαση και με όσα έρχονται στη συνέχεια αυτό δε φαίνεται πως θα αλλάξει.

Όπως διαβάσατε ήδη από το Sportime, ο Άρης φλερτάρει με την Ευτυχία γεγονός που θα προκαλέσει μεγάλες ανατροπές στην ιστορία από την Μάνη, όμως δεν αποτελεί και την μοναδική εξέλιξη καθώς… τα καλύτερα και πιο συναρπαστικά έρχονται!

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Δημοσθένης ξεδιπλώνει το σκληρό του πρόσωπο

Στο επίκεντρο των επόμενων επεισοδίων θα βρεθεί ο Δημοσθένης ο οποίος έρχεται στην Αρεόπολη και θα προκαλέσει αναστάτωση με τον σκληρό χαρακτήρα του και το σκοτεινό παρελθόν.

Ο Δημοσθένης έρχεται στην Μάνη με ένα συγκεκριμένο στόχο ο οποίος θα αποκαλυφθεί στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς καθώς εκείνος θέλει από την πρώτη στιγμή να δείξει ποιος έχει το πάνω χέρι.

Με το που ο Δημοσθένης φτάσει στην Μάνη αποφασίζει να δώσει δουλειά στον Στάθη, με τον Καπερνάρο να παίρνει μια οικονομική ανάσα και να βγαίνει έστω και προσωρινά από το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο τον έχει οδηγήσει η Αρετή.

Έτσι, θα πιάσει δουλειά στους ελαιώνες του Δημοσθένη που την ίδια στιγμή ανακοινώνει στον Κωνσταντίνο πως σκοπεύει και εκείνος να διεκδικήσει την δημαρχία.

Αυτή του η απόφαση όμως θα τον φέρει αντιμέτωπο με τον Ισίδωρο που εξοργίζεται από αυτή την εξέλιξη και ταυτόχρονα θα καταφέρει να δείξει το σκληρό του πρόσωπο στον Κωνσταντίνο όταν του ζητάει να σταματήσουν την συνεργασία τους.

Ο λόγος είναι ο επικείμενος γάμος του με την Ισμήνη την οποία λατρεύει και δεν θέλει σε καμία περίπτωση να βάλει σε μπελάδες δημιουργώντας προβλήματα στην σχέση τους.

Ο Δημοσθένης όμως δεν έχει πει την τελευταία του κουβέντα και σκοπεύει να μην μείνει στα λόγια αλλά να περάσει και στις σκληρές πράξεις!

Ειδήσεις τώρα

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Δολοφονούν Ανέστη και Δημήτρη

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Αγγελικούλα δένεται με τους Βρετάκους – Μαζί Αρετή – Θανάσης

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Ο Ακύλας αιχμαλωτίζει την οικογένεια του!

Δείτε το trailer από το σημερινό επεισόδιο της σειράς: